dino246 發表於 2013-1-15 15:59:26

Singasing 发表于 2013-1-15 15:46 static/image/common/back.gif
有街坊查到癲佬2008年五月已經被人追債,畀人告…你哋明知佢咁爛仲叫佢入法團?難辭其咎

Post d 料上來,供諸同好啦!我都係一索到料就公報俾街坊知。

丁一一 發表於 2013-1-15 16:07:10

Shit_Coffee 发表于 2013-1-15 14:30 static/image/common/back.gif
CLOSED

發生乜事?條FB Link 又係死咗嘅?

fj3hen 發表於 2013-1-15 19:00:09

丁一一 发表于 2013-1-15 12:42 static/image/common/back.gif
仲有, 剛收到料又有教C告癲佬潘

Dreams Foundation 理基教育 - shemom - playgroup

唔係嗎?!粗口裝修佬辨教育?誤人子弟仲又欠薪?佢仲有乜用?

fj3hen 發表於 2013-1-15 19:05:42

TKT 发表于 2013-1-11 02:19 static/image/common/back.gif
两公婆都欠一屁股債,大額、細額…一連幾年畀人告、出入地方法院、高院多過我搭火車…好奇怪,有街坊有預感 ...

好似話仲有一個都會坐監{:4_93:}

dino246 發表於 2013-1-19 22:40:28

多謝各位投票,將在MHVLeaks嘗試解讀JxPx被call loan的前因後果,請留意啦

dino246 發表於 2013-3-2 00:40:24

祝福JxPx能夠痛定思痛,
從錯誤中學習和勇於面對錯誤知過能改.

現階段祝福他能從逆境重新起步,
做個能夠安於社會本份的正人君子.

丁一一 發表於 2013-3-2 01:46:31

{:4_83:}咦,你飲醉左?發緊夢 ?;P

dino246 發表於 2013-3-2 09:45:04

丁一一 发表于 2013-3-2 01:46 static/image/common/back.gif
咦,你飲醉左?發緊夢 ?

非也,只是照抄JxPx在2009年9月13日在用毒計掐害前法團秘書後在癲佬網上發表的風涼說話,現俾番佢享用(因今次衰在自已手,十分合用,曾說過JxPx抹黑別人的說法用在它自己身上才最合適;P)

丁一一 發表於 2013-3-2 12:50:20

我新黎,唔知癲佬潘真係咁賤。

Singasing 發表於 2013-3-2 15:21:38

啱喇,以其人之道還其人之身,一于用佢慣用嘅又臭又爛招對待佢啦,反正佢都住唔耐啦,最多咪畀佢再呃亞婆六個月租 :o呢個癲佬遲早有報應,做咁多陰質壞事,報唔完喺佢嗰度,叫佢諗吓两個女啦,唔好再累女人、两個女…
頁: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: JxPx被追九百萬按掲欠款的原因