dino246 發表於 2013-1-10 17:26:04

JxPx被追九百萬按掲欠款的原因

Singasing 發表於 2013-1-10 21:14:57

曰本地踎豬,抵你折墮!

丁一一 發表於 2013-1-10 21:46:04

咖哩豬正低B豬,明知自己老公靠唔住、識得分契就唔好畀佢綑綁式二三四按啦;如果集中銀両淨供佢自己名下果層G,仲有翻啲揸拿,而家…唉,乜都係天意,咖哩豬不單沒阻止佢老公啲不良行為及不斷搗亂法團會議…佢係幫兇、仲一而再同癲佬潘喺平台撩交嗌,任意欺凌街坊老弱,抵佢瞓街:victory:

dino246 發表於 2013-1-10 22:30:38

話佢係幫兇都唔過份,癲潘啲衰野佢最清楚,唔阻反而幫埋一份

TKT 發表於 2013-1-11 02:19:43

两公婆都欠一屁股債,大額、細額…一連幾年畀人告、出入地方法院、高院多過我搭火車…好奇怪,有街坊有預感,第一次見癲佬就已經感覺佢會坐監,一門两杰…杰達達監躉,唔怪得街坊仲話佢個大女會黐線,唔係咒佢,真係預感 :P

fjcrab 發表於 2013-1-11 11:20:42

天譴 :L

WongThasin 發表於 2013-1-11 11:33:10

老婆搞出來的,唔關佢事

用老婆名登記咁多空売公司....佢老婆梗係上身啦 :(

鬼叫佢老婆食碗面, 反碗底: 用公司投標料畀癲佬...穿櫃統? 下場係咁架 :L

海龙 發表於 2013-1-11 13:32:03

佢老婆梗有份,
唔通有人逼佢簽名.
佢老婆諗住佢會拆掂,
呃得第一單,呃二,三,四單变得是理所當然.
所以簽完再簽. 她又怎能話無份呢!

Teresa 發表於 2013-1-11 15:26:23

最賤就係两公婆喺平台當着個大女,指着我大罵…噏三噏四;如此身教,佢個女長大後會变乜人?希望佢信奉嘅天主會帶領佢返正途 ,唔好學佢嘅下等父母,拍檔出黎呃呃騙騙,大小通吃。

fj3hen 發表於 2013-1-11 15:32:04

哦,八億生意、成功男人後面嘅女人原來係咁 :(
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: JxPx被追九百萬按掲欠款的原因