fj3hen 發表於 2013-3-15 11:07:23

TKT 发表于 2013-3-15 10:59 static/image/common/back.gif
多謝佢做d'好陰質'事

陰質事做太多, 要入乜党物党揾有錢佬照?我識自由党朋友, 等我同佢賣下個臭朵廣告 {:1_1:}

Fendi 發表於 2013-3-15 11:12:50

但我會時常回來,
時常上來傾傾.
明係網主, 仲扮野?
任何時間抹黑街坊都得啦!
又可以隨意盜用別個網友户口添!

Singasing 發表於 2013-3-15 11:16:40

嘩, 新愁舊恨, 好多街坊唔 LIKE, 齊齊插 {:4_83:}

WongThasin 發表於 2013-3-15 11:32:50

哩條友的確好事多為.

dino246 發表於 2013-3-15 16:23:25

Fendi 发表于 2013-3-15 11:12 static/image/common/back.gif
明係網主, 仲扮野?
任何時間抹黑街坊都得啦!
又可以隨意盜用別個網友户口添!
佢一向都大吹大擂自已係網主,又上YouTube 吹牛,依加扮路過。

YouTube 畫面
http://i848.photobucket.com/albums/ab49/i_phonebuster/private/e3f523f63352ec4f83981671162ed264_zps08bc7bad.jpg

TKT 發表於 2013-3-15 18:13:37

fj3hen 发表于 2013-3-15 11:07 static/image/common/back.gif
陰質事做太多, 要入乜党物党揾有錢佬照?我識自由党朋友, 等我同佢賣下個臭朵廣告

癲佬晒會搬去港景峯?只有2座30樓以上才有1304尺…如果佢冇講大話{:4_89:}等我都同佢賣下個臭朵廣告先 {:4_110:}

dan.gel 發表於 2013-3-15 20:47:55

fjcrab 发表于 2013-3-15 10:48 static/image/common/back.gif
入左自由黨? 唔掂再去掟蕉

這等人品一律不收留.

高層農夫 發表於 2013-3-15 21:48:40

TKT 发表于 2013-3-15 18:13 static/image/common/back.gif
癲佬晒會搬去港景峯?只有2座30樓以上才有1304尺…如果佢冇講大話    等我都同佢賣下個臭朵廣告 ...

癲佬唔衰得, 借機話入住千3呎豪宅.
以前賣樓, 5樓也說成高層.
佢成日羨慕人地有天台用, 有本事就租番間頂樓唔使眼紅人地.
佢個樓按, 咁得意, 有两間財務公司一齊按嘅?

TKT 發表於 2013-3-15 23:33:19

港景峯二座B1304'的只有27尺騎樓,我只信癲佬去睇過樓,唔怪得佢話港灣实用率高,因為佢連五樓平台外圍公眾地方都霸埋自用!

dino246 發表於 2013-3-15 23:35:01

TKT 发表于 2013-3-15 18:13 static/image/common/back.gif
癲佬晒會搬去港景峯?只有2座30樓以上才有1304尺…如果佢冇講大話    等我都同佢賣下個臭朵廣告 ...

豬紅自稱的港景峯單位夜景
http://i848.photobucket.com/albums/ab49/i_phonebuster/89e6e9d700410d65621abe9da1b1b1e7_zps4c867ee6.jpg
頁: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10
查看完整版本: JxPx被追九百萬按掲欠款的原因