大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

欢迎您, 今天是 *君子自重,本網站嚴禁賣廣告, 發放, 或宣傳色情色情行業*

搜索
樓主: dino246

JxPx被追九百萬按掲欠款的原因

Post d 料上來,供諸同好啦!我都係一索到料就公報俾街坊知。
回復

發生乜事?條FB Link 又係死咗嘅?
回復

丁一一 发表于 2013-1-15 12:42
仲有, 剛收到料又有教C告癲佬潘

Dreams Foundation 理基教育 - shemom - playgroup

唔係嗎?!粗口裝修佬辨教育?誤人子弟仲又欠薪?佢仲有乜用?
回復

TKT 发表于 2013-1-11 02:19
两公婆都欠一屁股債,大額、細額…一連幾年畀人告、出入地方法院、高院多過我搭火車…好奇怪,有街坊有預感 ...

好似話仲有一個都會坐監
回復

多謝各位投票,將在MHVLeaks嘗試解讀JxPx被call loan的前因後果,請留意啦
回復

祝福JxPx能夠痛定思痛,
從錯誤中學習和勇於面對錯誤知過能改.

現階段祝福他能從逆境重新起步,
做個能夠安於社會本份的正人君子.
回復

咦,你飲醉左?發緊夢 ?
回復

丁一一 发表于 2013-3-2 01:46
咦,你飲醉左?發緊夢 ?

非也,只是照抄JxPx在2009年9月13日在用毒計掐害前法團秘書後在癲佬網上發表的風涼說話,現俾番佢享用(因今次衰在自已手,十分合用,曾說過JxPx抹黑別人的說法用在它自己身上才最合適
回復

我新黎,唔知癲佬潘真係咁賤。
回復

啱喇,以其人之道還其人之身,一于用佢慣用嘅又臭又爛招對待佢啦,反正佢都住唔耐啦,最多咪畀佢再呃亞婆六個月租   呢個癲佬遲早有報應,做咁多陰質壞事,報唔完喺佢嗰度,叫佢諗吓两個女啦,唔好再累女人、两個女…
回復