丁一一 發表於 2013-3-11 19:03:59

睇死佢啦,癲佬窮到燶…原來近年有一半民事訴訟都係冇律司代表,被告可向政府部門查詢法律程序…癲佬可以又帶法官遊花園拖延時間,又可以慳番啲,何樂不為?佢上法庭成癮 ;P

dino246 發表於 2013-3-11 19:53:54

有無人有興趣去睇show:lol

魏悔虹 發表於 2013-3-11 21:12:07

好想到, 睇吓佢點狡辯.
可惜未放工. 希望有人到及報導他兩公婆案情.

TKT 發表於 2013-3-11 22:47:04

两個“四維”都冇又臭過 C 坑嘅垃圾,有乜好睇呢?等天收啦!

Singasing 發表於 2013-3-12 00:13:35

有冇人會帶錄音機或袋裝攝錄機?

丁一一 發表於 2013-3-12 11:57:43

街坊話癲佬潘年前被強制清盤時, 佢去過金鐘, 癲佬潘 NO SHOW !

fj3hen 發表於 2013-3-12 12:50:37

好似法庭通常只審到下午4時便收工,好少有拖到5點;見佢两個都係被告,次序上下對調,似乎两單位孖住做樓桉,大家做對方保證人,今次睇佢能否又如強制清盤時般金蟬脫壳?

dino246 發表於 2013-3-12 14:24:51

今次都好大機會no show, 雖然no show= 輸官司,但一早預左無得打,no show 唔出現費時俾人睇到佢地啲衰樣;P

丁一一 發表於 2013-3-12 16:14:18

佢哋輸官司=去夏銘記食雲吞丐,慣啦 ;P
輸官司一樣有屋住,冇人有佢哋咁癩皮!
可憐亞婆無啦啦 ....

dino246 發表於 2013-3-14 10:45:45

官司已輸並在癲佬網放風下星期會搬離港灣,並暗示會去港景峯(仲有幾個化身立刻撲出來多謝佢做d'好'事tim,但奇怪在無人有興趣知佢點解要著草);P
頁: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10
查看完整版本: JxPx被追九百萬按掲欠款的原因