大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

欢迎您, 今天是 *君子自重,本網站嚴禁賣廣告, 發放, 或宣傳色情色情行業*

搜索
樓主: Thomas_Chan

倫敦榮登世界最佳旅遊城市排行榜首

癲佬話5月7考法律試,你哋而家咁講法,惨過好似你哋坐喺試場門口等佢  癲佬肥硬 !
計劃週詳, 博物館會再去嗎?
每次覺時間不夠.

服咗你,人家放假,你叫人“掛住癲佬”
TKT 发表于 2012-5-3 21:50
癲佬話5月7考法律試,你哋而家咁講法,惨過好似你哋坐喺試場門口等佢  癲佬肥硬 !

照计,如果唔驶,佢该考完返来……

我个行程,会加插游运河船去“ 小威尼斯”,嘻嘻
真係笑死冇命賠Thomas乜咁純情 癲佬講你都信?佢最多係讀入門一两天嗰D試,你以為佢會去英國考 ?
唔好暈船,玩得開心D !
丁一一 发表于 2012-6-30 00:26
真係笑死冇命賠Thomas乜咁純情 癲佬講你都信?佢最多係讀入門一两天嗰D試,你以為佢會去英國考 ...

小運河姐,無風無浪既,而且係穿梭於水道之間,應該幾 OK 架。不過,我都未坐過~

香港傳媒似乎不大畀面, 更不見那Uk旅遊大力宣傳…浪費
TKT 发表于 2012-7-3 15:57
香港傳媒似乎不大畀面, 更不見那Uk旅遊大力宣傳…浪費

算吧,香港人有幾多個真係認真、識得一個地方。

水過鴨背、鴨仔團式的旅行,就岩港人。臺灣人,甚至大陸人,比我地都更能深度遊……
有同感
日本人特別飛過來行香港山,醒過你同我