大角嘴  港灣豪庭 #mhvlive

樓主: Disc_Jockey

Battlefield 3 革命性的在線對戰遊戲

sniper好正
唔係瞄邊度中邊度
要計彈度同射程
即係越遠越難中

就咁....你已有PS3, 而我又去買PS3, 大家都買11月出的BF3, 如果我無時間上網玩, 你可唔可以用我Acc玩? 我的意思是, 大家用同一Acc來升Lv?
梅菲 发表于 2011-5-12 13:29
sniper好正
唔係瞄邊度中邊度
要計彈度同射程

呢方面我都有少少心得, 越遠我會描高d, 佢跑左或跑右, 預早少少左&右來描(以前的Shooting Game)

Disc_Jockey 发表于 2011-5-14 21:48
就咁....你已有PS3, 而我又去買PS3, 大家都買11月出的BF3, 如果我無時間上網玩, 你可唔可以用我Acc玩? 我 ...

理論上應該得
但一隻game好似得一個access code(冇記錯的話)
唔知會唔會跟login name / access code有關
如果跟access code就一定唔得
唔緊要啦
買左先啦
可以慢慢升lv
諗諗下
應該唔得
因為save data係save係自己部機入面
梅菲 发表于 2011-5-16 10:05
理論上應該得
但一隻game好似得一個access code(冇記錯的話)
唔知會唔會跟login name / access code有關 ...

慢慢升Lv, 聽講好難入隊玩! 好易被d高Lv友踢出Server架
梅菲 发表于 2011-5-17 09:58
諗諗下
應該唔得
因為save data係save係自己部機入面

咁我買部PS3, 專門打Battlefield3, 請你和其他鄰居輪流幫手升Lv, 得唔得呢? (當然會借出部PS3)

唔得啦~~我頂唔順~~要ZZzzZZ啦
Operation Black Snow: Battlefield Bad Company 2 Movie by ASTZDomidragon

呢班友仔, 玩Game玩到Edit Replay黎拍戲.

[youtube]3umLo1nq3gA[/youtube]

http://www.youtube.com/watch?v=3umLo1nq3gA
嘩,大佬,太刺激了,睇完瞓唔番潻