大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

欢迎您, 今天是 *君子自重,本網站嚴禁賣廣告, 發放, 或宣傳色情色情行業*

搜索
查看: 7780|回復: 10

白色iphone4登陸本港

本港兩間電訊公司,今晨零時率先在中環及旺角分店出售白色iPhone4,至今晨零時,中環戲院里分店及旺角區分店,分別出現搶購人龍。

http://hk.video.news.yahoo.com/video/top-story-19458512/iphone4-25044393

我唔覚得白色  iphone4 睇起嚟點靚啲,但相信始终有街坊買咗
iphone5出果陣,應該$6,000到手了
聽說白色機身很難保持新淨啊.
通常男女用家必加一個外套,尤其女性,鑲满閃石外套是指定動作
iphone5 就出, 相信有改良.
跌咗仔部phone. 知佢心痛.
皆因用完電話放係車頂, 無耐揸車走人飛了.
等個時賣番部, 送俾仔.
iPhone5除面板稍為拉大、天線設計有所改善,外型與iPhone4相近,但配置更快速處理器,就是3G晶片龍頭美資高通(Qualcomm)通訊的晶片及A5雙核處理器,內置800萬像素鏡頭。

約九月推出市場,緩解市場對「東北大地震」,切斷公司零組件供應鏈的疑慮。
嘩,看到中學生也全用“唉、瘋”,没有轉用的就好似好OUT咁,做父母的好凄凉啊
有冇街坊買咗?記得有人話一定要等白色…但 iphone 5又嚟緊,買定唔買呢?
我果部 iphone 3Gs就係白色, 所以會隔一代買 iphone5.
iphone 5 會係大約幾錢