大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

欢迎您, 今天是 *君子自重,本網站嚴禁賣廣告, 發放, 或宣傳色情色情行業*

搜索
樓主: 海龙

嘉辰, 卓辰, Avatar...等被人強制性清盤見光後, 潘焯鴻要另外用唔同公司名繼續掠水!

癲佬個朵喺行頭臭過屎坑!
顛佬開的公司必執笠, 下文分柝
如正正當當做生意, 做落有字號, 有口啤, 客户自然多.
之不過顛佬開完一間, 無耐又要執笠. 點解?
各位細心諗諗, 招牌當然是越老越有信用.
新牌揾客要等機會, 及靠吹牛引人入局.
如生意做不掂, 點解整完一間又再整一間. 貪得意咩!
皆因顛佬立心不良, 用間公司掠水, 掠掠吓, 個名就臭, 所以要換公司名.
欺新客不明底細, 加上佢厚面皮吹牛, 新客誤以為真, 又中招.
如是者2008年有嘉辰臭名見光, 2009年有卓辰, 2010年有Avatar...
以上的都是被人入禀法院追討. 還有不願費時追究的, 相信數目也不少的.
你話係咪必執, 執完一間又一間. 心照la.
據密報原來佢之前係澳門已攪過建築掠水. 橋唔怕舊, 只要有人受.
中科興業於2010年已經係宜利掛名, 其後加埋港灣淪坦, 晧天設計.
係咪有d熟識嘅感覺呢, 宜利8樓.
癲佬壇同那所謂NGo都係喺宜利8掛單,乜咁快又要搬竇,即係話又要出同樣招數避債,相信新年度又會返宜利8
潘焯鴻好鬼鼠!
港灣豪庭間"皓天装修"開業, 潘焯鴻一d都無提.
街坊完全唔知佢嘅. 使乜咁鬼鼠.
照計開間嘢, 是驚死無人知, 宣傳一番.
希望街坊幫襯或者介紹, 是好正常.
點解收得咁密, 唔被人知. 你明 la. 心懷鬼胎, 無好嘢!
事関呃完街坊後, 佢可以置身於外.

所以執完一間又一間.
雖然他用不同公司名稱和別人名開. 結果癲佬的所有公司必定執笠.
皓天註冊人名不是他的.
原因: 他不是正當做生意, 而是以無良欺騙呃瞞為主.
中科興業必執, 皓天必執! 喔已執了!

最新消息: 2012年中又被人告呃薪水.
呃血汗錢, 又再重演,  從窮人口中取, 心腸黑毒.
所以話其人先腐而至必執.
Singasing 发表于 2012-11-30 01:21
癲佬壇同那所謂NGo都係喺宜利8掛單,乜咁快又要搬竇,即係話又要出同樣招數避債,相信新年度又會返宜利8 {: ...

巳除牌了, 宜利大廈8樓巳变了是 worldmart international LTD.

以佢陰毒心腸, 間間嘢名臭和見光後必執.
全是佢本人問題, 這就是他的所講『正常生意運作』.

咪看到佢好似好風光, 出入私家車, 大魚大肉, 個女學豎琴, 學呢樣學個樣;
其實背後是食緊人地嘅血汗錢.
天在看! 唉! 怎麽看呀? 為什麼不.......

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

jp 又嚟屈, 他的屈人抹黑已是慣例. "12月頭被拒續租!" 又露出馬脚.

皓天幾時執呀? 本壇在Nov 9已有提醒街坊. 正常推算, 十月巳决定執.
遲些潘先生又屈話中科興業是因本壇報導而被執.
偏要屈人食死貓. 正賤精!

http://www.mhvlive.com/forum.php?mod=viewthread&tid=1891
各位街坊, 如果落左訂畀皓天裝修, 好跟緊啲喇..睇個樣, 似乎好快執........
皓天不停請人, 唔知有無糧出.
港灣皓天執完去返通州街宜利八樓,又執,執完又去必發道75号再開,看更話一早冇耐執埋,這騙人廣告係舊料,癲佬似好唔掂,要搬來搬去避債主!
有街坊見癲佬在新酒店後面出入,似乎搬咗去果度喎!