大角嘴  港灣豪庭 #mhvlive

樓主: dino246

潘焯鴻的1421天

講得好!廿幾張一定也包括上次那只搬來港灣三月的女住户,但却声震震讀出一篇文說如何如何三年前法團“無理”炒癲佬事件 奇怪唔見0N9山,只見上次强拉 Teresa 走的地產婆坐在癲佬旁。
有人聲稱有三十幾張,仲有四十張被廢。
又話果晚應該夠人開會,
係法團製造流會。
我夠可以話佢老豆係乸黎嘅都得啦!佢有證據去咗lCAC啦,租户簽授權畀佢梗係作廢啦,正白痴
潘狗正一無文化地踎:整晚出席加合格授權係4.X%,大話怕計數,就算牠那40張廢票加起來也不可能等如5.X%.....而且,如果牠真能取得5%授權,早已要求召開特別大會啦,低B潘焯鳩,你幾時才知醜?
可能有d難度喇。聽講佢要求分區會再傾平台。
佢白痴到同Pk劉話已經取得5%授權票…原來3520户佢自己扣起30%,話租户唔計…但簽授權畀佢果啲其实大部份係租户。咁樣畀人耍都仲榨唔知,正低B
潘狗面皮厚是早知明知
跌落地揸番渣沙死撑亦是佢不知醜的慣行
如佢已取得5%授權票, 佢就開了會,
使乜係度吹, 仲要俾你地知. 信者蠢死!
潘焯鴻攞到不足1%授權票,屎到痺
佢話主席hold住啲授權票制造流會,如是事實那麼主席收到多於5%授權票,兩個問題給潘焯鴻:

點解你咁屎,抹黑了差不多1500天, 造謠扇動,用左幾萬蚊又做馬騮戲,信你的人遠比主席少?
    點解你會知主席授權票數目?

答案只有一個:因為你無品兼死蠢
死癲狗畀個男住户指住媽…繼而女住户指住媽笨豬及其奸党 大快人心
又無品,又死蠢,又冇蚊,得教訓 ?
話自己取得5%授權,如果是事实,咁不如又再参選議員啦,睇你实力是否咁勁