大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

欢迎您, 今天是 *君子自重,本網站嚴禁賣廣告, 發放, 或宣傳色情色情行業*

搜索
樓主: dino246

潘焯鴻講大話唔眨眼又唔滴汗

攪笑嘅係成班男女都冇腦,信癲佬車啲大炮  
今次畀網友摷到癲佬穿着公民党衫,睇佢點抵賴
坦白講,一向只在旁觀,很多時難明其中…又或似乎公說公理,直到“巧遇”街坊,一同晚飯,才知道癲佬太多大話,造假不斷,連法團開會的議程都被他全部改過、屈管業,說是他們改…在他網亦曾見他說不認識毛孟靜…原來始終那一句,撈唔到油水便反轉豬肚 卑鄙。提議以後將他的反口覆舌電郵掟上呢個網,畀D新街坊知佢個爛底
原來因為毛孟靜拒絕幫它在法團造勢

造勢? 造乜勢?
d白領紫色T-shirt有競選印, 不是一早印好嗎?
唔似臨時賣!
食C低B自說係天主教暮道者並會四月領洗,應該是時候了,希望上帝消滅佢心中的邪惡,大家拭目以待吧
癲佬肯定有 Bi Polar Disorder,以前已有街坊頂佢唔順,雞咁脚搬走咗;又有街坊話原諒咗佢,點知佢攪完一單又一單,現在睇黎,就由上帝將佢發落罷啦
e+日日在地下大堂都見到佢搗亂業主大會的片段,真該煨囉。

可否講下何謂Bi polar disorder呢. thanks.
大佬,唔洗咁玩我喎。以我小小医學常識,及跟據我的医生朋友解釋,那我便重複他們所說吧。你唔同意,可以補充架。bi-polar disorder 譯作抑鬱,其实患者情緒两極化,難以捉摸。不要以為抑鬱症患者唔出声,正如有自閉症小朋友不是靜態的坐着…常見自閉症小朋友是大吵大鬧,如那些過度活躍小朋友無異,要專業人仕才能斷症…癲佬是真 bipolar disorder 或精神分裂,我們無需費時深究;坦白講,港灣畀佢攪足咁多年(明明法團支票提欵有清楚章則,但牠竟一而再强說沒有等等)不如用多啲時間揭發牠在外生意上失敗引起的欠債、惡行,所以牠要來港灣揾油水好過啦
為乜仲要嘥 Steam 講嗰個人渣呢?佢有病冇病与牠有意作惡,做假無関。除非一天佢真係發咗癲畀人送入青山,那我便信牠是真有病。 2008-3月記招後成班街坊去“馬鞍山”下午茶,有一小朋友幫手招呼的叫了一客下午茶只是$16但癲佬收他$20。有街坊說不要收那小朋友,因為其他人雖只吃$16茶餐,每人却出了$20,理應夠錢“請”那小朋友…癲佬要扮嘢做大佬,但却貪小便宜,一早看出此人不是君子,可惜大部份街坊無防人之心