大角嘴  港灣豪庭 #mhvlive

欢迎您, 今天是 *君子自重,本網站嚴禁賣廣告, 發放, 或宣傳色情色情行業*

樓主: dino246

潘焯鴻講大話唔眨眼又唔滴汗

搞笑、搞笑、好搞笑。我今早第一次睇果陣都想講,癲佬狗UP,信一成都死。以前聽街坊話癲佬講佢用地盆佬語言媽 Teresa, 媽到佢收声;而家癲佬又慣性用地盆佬行為,話毛孟靜問佢要二萬 "cash";自己架錢七喺外邊畀人整,駛翻港灣入街坊數,報晒警;奇怪點解玻璃門畀人打爛我地冇人知嘅?點解唔敢報警?身有屎是也有冇人知佢續按又續咗邊間財務?及時雨?
以前見過佢白字連篇,而街坊仲話佢中文屎,英文渣;而家睇黎,佢作咁多料,中文進步咗少少喎  
正一地盆老鼠,典型地踎所為:先前死口唔認識毛孟靜,而家又話人約佢食飯攞两萬  cash......咁即係想話佢地好熟啦? 真白痴,又低B
好心啦、做サ幾億生意出唔起鷄啐咁多?作完又作,昨天加两萬作成咁,佢似記錯同隻 cheap cheap 分手被問攞掟煲費多D  
人窮C舊債,唔係信佢作D估,而係信佢窮得好凄涼,以為两萬好多錢 到底佢續到按未呢?地產好似死咗喎,港灣對面那美联地產又執埋,3-24其中一個強行拖走 Teresa 電到頭髮好細圈個亞婆,佢其实已過六十、成日穿超迷你裙,咪就係其中一個幫癲佬放盆嘅地產婆囉。

cheap cheap 是否食屎米? 那條曾經為食C低B赴湯蹈火的保險婆
丁一一 发表于 2012-4-11 10:42
人窮C舊債,唔係信佢作D估,而係信佢窮得好凄涼,以為两萬好多錢 到底佢續到按未呢?地產好似死咗喎 ...

強行拖走都得?無保安在場?
保安無吉士, 見到爛佬爛婆唔敢郁.
主席又無硬姿態話維持秩序.
保安一於少做事少錯, 企定定.
standbyme 发表于 2012-4-11 11:48
強行拖走都得?無保安在場?

乜你3-24冇去開會咩?你可以番睇屋苑頻道重播,冇花冇假。食Q去晒食蕉,畀假教徒葉浩腎拖個大声公入塲搞亂檔。
矮灰熊 发表于 2012-4-11 12:05
保安無吉士, 見到爛佬爛婆唔敢郁.
主席又無硬姿態話維持秩序.
保安一於少做事少錯, 企定定.

時薪28蚊既紙板人?