大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

搜索
樓主: TKT

鮮 魚 行 貧 學 生 爭 光 升 讀 九 華

有禮當然收,但問題是出在資源收了回來後怎樣分配、處理、使用。

而且,其收禮的訴求是否有其「合理性」呢?
羅致光送上門,雖然唔夠分...冇計.如果係你,你點分
Singasing 发表于 2011-9-5 15:31
羅致光送上門,雖然唔夠分...冇計.如果係你,你點分

有錢洗……哈哈

既然講到自己間野咁「悲情」,先更新部份器材,請多兩個外藉老師好過。

固本培元先,否則會虛不受補。
題外話, 維基解密披露話羅致光同亞涂係要受保護動物, 估唔到佢地做左乜嘢咁大事
講起外文,見到那港大学生見傳媒,真係惨不忍睹,同癲佬那 First Hon D英文有得  fight.....而那梁校長D英文又係聽不入耳。現職教師的,應該進修国際英語,如一天升到校長見傳媒時不會被人質疑
CompleteLY Rubblish ~~
唉,港大生,我小六時比他講得好,真真惨不忍睹!
坦白講,唔寫得都要講得,想當年,我那時是癲佬的粉C,初聽他講有紋有路,直到一次看直播會議,幾搞笑,佢忽然講英文…唉,失禮死人
Singasing 发表于 2011-9-6 15:56
坦白講,唔寫得都要講得,想當年,我那時是癲佬的粉C,初聽他講有紋有路,直到一次看直播會議,幾搞笑,佢忽 ...

不過,上一代的都係寫得唔講得。
先更新部份器材

好似佢地成間電腦房都有人捐左出黎啦
上一代的都係寫得唔講得

所以呢代要講多D, 練多D...上一代D 電視冇播咁耐, 而家佢地大把機會聽,講...所以要練多D, 成功不是一朝一夕之事