大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

欢迎您, 今天是 *君子自重,本網站嚴禁賣廣告, 發放, 或宣傳色情色情行業*

搜索
查看: 4893|回復: 10

K-Pop Countdown (Top 10 Male Groups Songs)

[youtube]CpJc1aC97kI[/youtube]
Super Junior

[youtube]x6QA3m58DQw[/youtube]
2PM

[youtube]jMdofhj9WKU[/youtube]
SHINee

[youtube]roughtzsCDI[/youtube]
而, 點解你放到.
ahwong啲video放不到, 可以試試他的嗎?
呀 DJ 大哥 , 你係唔_你家 , 攪D 中文歌得唔_得 ,  唔該

我比下意見咋 , 唔_係_你.
喂,人哋免費同你打碟,你唔該都冇句,你地 friend 啫,唔好喺呢度講嘢加咁多助語詞,唔該!
咪講_咗羅 , 你睇唔_到又走黎插我 .

Sorry Fendi,  我唔知 iamamhver 是誰, 仲未係 Friend 住, 連閣下是誰, 我都未請教. 等您那一個星

期天, 有空有 mood 時, pm我約埋飲茶好嗎?

Ps. 我打碟慣用 Scratch Live 軟件 + Technic 1200MK 黑膠盤, 或Pioneer 1000 MK3 CDJ.
所有我 Post 在 Forum 的 Youtube Music, 我當作Remind note & Sharing 而己, 唔好見笑
iamamhver 发表于 2011-2-18 01:24
呀 DJ 大哥 , 你係唔_你家 , 攪D 中文歌得唔_得 ,  唔該

你又知我大過您? 呵呵~~

唔好意思, 我自己的Mp3 無中文歌, 不過無意中, 都曾聽過好正的中文Dance beat songs.

不如大家互相介紹下, 自己喜歡的音樂.