大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

欢迎您, 今天是 *君子自重,本網站嚴禁賣廣告, 發放, 或宣傳色情色情行業*

搜索
查看: 2525|回復: 3

暑假東京/ 大阪 5 天套票 住頂級Hilton $3,699

「東京,我嚟啦﹗」當你聽到以下的好消息,相信你都會好似我咁興
奮。凡於 7 月 8 日下午 3 時前預訂,7 月 10 至 31 日暑假出發的
東京 5 天套票,每位只需 $3,999,Travelzoo 會員再減 $300,只需
$3,699 即刻可以上機﹗仲要入住 4 晚新宿 Hilton Tokyo 的 Hilton
Floor,每房有近四百呎,毋須再住喼都打唔開的 Semi-double
Room,而且酒店位置超方便,新宿 JR 站行 10 分鐘即到,附近就係
大型百貨公司,遇正呢個減價季節,畀你 Shopping 到收舖都唔使搭
車返酒店﹗

旺季期間如果自已散訂,淨係住酒店每人已要三千六,仲要加一張價
值 $4,300 的機票,足足慳超過 50%。其他旅行社的套票,就算入住
廉價酒店,呢個價錢都只能玩 3 日,真係無得比,咁著數今次只能講
句手快有手慢無。

$3,699 東京 5 天套票包括︰
- 香港航空來回香港至東京經濟客位機票
- 4 晚住宿市中心 Hilton Tokyo

7 月大阪 Shopping 一樣有大減價,戰況仲無咁激烈,分分鐘執到更
多好嘢﹗呢個大阪 5 天套票 7 月 9 至 31 日期間出發,每位
$4,299,Travelzoo 會員只需 $3,999,四千蚊唔使就可以飛大阪,入
住四星級的 Hotel Nikko Osaka,位於最旺的心齋橋地鐵站旁,行街
食嘢都超方便,車錢都可慳埋。如要享此優惠,須於 7 月 8 日下午
3 時前預訂。

而 $3,999 呢個價錢 7 月份出發真係連一張機票都買唔到,自己散訂
酒店同機票要六千六,其他旅行社都全部要五千幾,今次優惠最高幫
你慳咗 40%,夠買多兩件 mercibeaucoup, 或者「格桑」﹗

$3,999 大阪 5 天套票包括︰
- 香港快運來回香港至大阪經濟位機票
- 4 晚住宿四星級 Hotel Nikko Osaka

按此細閱詳情
http://www.travelzoo.com/hk/newsflash/336980-1060649/

查詢及預訂︰3913 6000(安運滿 Fun 遊)

*條款及細則
1. 標題所示之價格為港元。
2. 以上價格並未包機場稅及燃油附加費(東京︰約 $873/大阪︰約
$860)。
3. 所有預訂須視乎機位及酒店情況,方可確定。
4. 須受其他細則及條款限制。

真係超抵,老友叫我去NZ, 只單是機票巳經8千,唉!
好想去呀
不過都仲係驚有輻射
而且公司又好多好多好好多好多好多好多好好多好多野做呀
點解做極都唔完架
好想放假呀
起碼兩個月個隻
唔知過埋今晚得唔得呢
5,800萬呀!

我都買左,如果中左,請埋你同梅c9去點話吖!