大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

搜索
查看: 12920|回復: 28

admin報告

近日有不少新人註冊, 都是由大陸IP登記.
遍佈不同省份. 我們這個網也被大陸同胞看上. 是喜是悲嗎?
其中有新人猛發佈廣告, 及用廣告回復數拾帖. 被admin即時删掉.
亦有新人登記後, 不發一帖, 到今還未有動作.
是友善的, 歡迎參與. 是攪事的, 將會被除掉.
今天又有新人登記. 是龍是蟲, 放長眼看!

友善的訪客,歡迎,搞事的,心照啦,唔通下下要人出律師信周圍貼你咩!做咗咁多鬼鼠嘢,你落得如此收場,不如趁個市未塌,早D离場啦!
你講個個前委員?
仲會係亞誰? 今日係 2011-6-7之後 14 曰,所有十座(車立)都張貼了律師信要牠解釋及道歉, 正一死豬,佢怕你哋嗎 ?毫無道德觀念,話人法團走佬, 又話法團特意畀人圍標....戥佢亞媽可憐, 生舊义燒唔洗咁嘥氣
你知唔我 E + 食緊舊义燒
佢而家仲唔脚軟?黄亞水要當奴復建居屋,樓價即刻插水,佢死得架啦
又多三個新註冊,  計有五個還是等待验证的.
見多日不見验证及疑似不友善的, 都已清除.
這些登記者, 似只在登記, 無心貢獻.
似想增加本網會員數目而已, 本網不需要這些無聊數目.
所以留下一個, 而看它什么做.
莫讓他人攪事, 多謝admin把關.
Admin大佬,又黎一個…真好笑,唔通冇工開就日日喺呢度開户ロ
無嘢唔同, 運作正常.
多d人黎仲好. 有我們舊網友撑.
联合對抗d衰人.