大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

搜索
返回列表 發新帖回復
樓主: TKT

過街老鼠、人人喊打

原來呢個“真軟野”係咁下品
港灣之恥,一句講哂,唔知嚇死,知就笑死。不過深信呢個“廢柴真軟野”應該係冇药医,係報  total loss 嘅時候啦
呢隻臭水坑老鼠,遲早畀老鼠王收拾
民見联街坊話早知佢係大隻廣,舢板充炮艇,有料就一早自己報名去選啦,點會…一定身有屎
唔知乜係Authorized Signature? 走左去屋宇暑網頁check下, 發覺並沒有什麽Authorized Signature, 只有Authorized Signatory, 但屋宇暑的Authorized Signatory名冊却找不到潘先的名。不知潘先是混水摸魚或連咁簡單的英文都唔識, 但佢有幾多料大家心知肚明
撻個爛朵,咁嘅文化水平,真令父母面目無光,等佢留低啲咁光彩大作,第日佢個女睇到唔知點面對呢個廢柴老竇。就算中學程度都唔會咁屎啦,仲通街話自已留學英國
扮勁!冇錢剩!睇吓幾時做四按,然後跳樓!
你哋唱佢唱咗咁耐,佢都唔改,死口話自己係 Authorized signature.....除左佢英文屎之外,你哋真係唔明解:因為佢真係喺 Authorized signature ....................上面簽名呀…明未
哈哈,哈哈,佢迷信 seeing is believing:“哼,老子日日簽,唔通…”,佢腦癱
佢係『呵洒啦  死咁扯』專橫人仕就似d

*過街老鼠, 人人鄙之*