大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

搜索
樓主: dino246

JxPx被追九百萬按掲欠款的原因

搞笑大炮精,就算真去港景峯,都係租客;如果係業主,仲唔晒命?!留意租霸網啦!
回復

dino246 发表于 2013-3-14 10:45
官司已輸並在癲佬網放風下星期會搬離港灣,並暗示會去港景峯(仲有幾個化身立刻撲出來多謝佢做d'好'事tim,但奇怪在無人有興趣知佢點解要著草 ...

豬紅果然好捧本網場,一見到話無人有興趣知道佢著草原因,立即出文自爆,原文節錄如下:

自2003年5月收樓,
我兩個女兒都在這裡出生和長大,
我25%的人生so far都活於此,
對港灣我有無窮的感情.

因公司因女兒,
我必須忍痛,
但我會時常回來,
時常上來傾傾.
今天有位朋友請我lunch,
談到我從此可以從忙碌的生活中獲得解脫...

細想,
我實在感謝港灣,
尤其是這幾年讓我從另一方面看到那些人性.
自從選舉後,
的確很多人接觸過我,
我亦在2月作出了決定,
我現在已是自由黨員,
希望可以利用我少許剩餘時間在我孰知的範疇有所作為.

想當年太太和我在3個選擇中決定了港灣,
作出決定後本來想搬進嘉文花園,
目的是最接近兩個女兒的學校,
但結果選擇了當年放棄的港景峰.

如果有人向你說港灣實用率低,
我保證我從港灣1300搬到港景峰1300,
但後者細了許多!

不過我們好喜歡新居,
尤其是個view.

回復

哈哈哈,笑死人,佢自由*,入冊了
(*NB:N日後,又与自由党交惡,屈人向佢要錢,癲佬會仲又邊一個党可入呢?)
回復

唔好意思,我都加入左自由黨,唔知豬紅有無洗底先(NGO主席),講明要無任何組織背景喎,莫非大話精死性不改!

登錄/註冊後可看大圖
回復

有很多事沒有交待:
1. 升喱去港景峯咁大件事,不是一早考慮咩?去年十月仲轉按?二月賣樓嫌錢腥想俾人罰息?
2. 十月上會,十二月俾人告違約,快左啲呀?
3. 搬去港景峯如何為女兒如何為公司?
4. 佢仲有未被人告的公司咩?
5. 佢口口聲聲為港灣業戶主持公義誓不低頭,一眨眼就煙消散當抹左佢乜事都無發生過?

登錄/註冊後可看大圖
回復

談到我從此可以從忙碌的生活中獲得解脫...

= 暗示會入冊
回復

姣婆守唔到寡, 去角祥街又咁近, 袋裹仲有幾舊, 爛賭癲佬再博一鋪
回復

丁一一 发表于 2013-3-15 10:45
姣婆守唔到寡, 去角祥街又咁近, 袋裹仲有幾舊, 爛賭癲佬再博一鋪

入左自由黨? 唔掂再去掟蕉  
回復

fjcrab 发表于 2013-3-15 10:37
=  暗示會入冊

同意, 言下之意, 係入冊
回復

dino246 发表于 2013-3-14 10:45
官司已輸並在癲佬網放風下星期會搬離港灣,並暗示會去港景峯(仲有幾個化身立刻撲出來多謝佢做d'好'事tim,但 ...

多謝佢做d'好陰質'
回復