大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

欢迎您, 今天是 *君子自重,本網站嚴禁賣廣告, 發放, 或宣傳色情色情行業*

搜索
返回列表 發新帖回復
樓主: Thomas_Chan

孕婦剖腹產子被偷腎 醫院院長供認曾偷九個腎 恐怖醫院 開肚生仔偷大婆個腎

絕對同意。好快香港同大陸睇齊:昨天狼英說要煞停自由行;失驚無神又放行410萬無户藉人,仲話“佢哋”已經傾咗好耐添;昨天說港人港地,忽然又說港人冇地(起公屋),剛才又話柴灣工廈改公屋…我都好快黐

毫無章法可言
真攞命,確無章法:租屋变賣屋,係正苦無計劃定官員無能?
正如那?佳佳說如要發展Hk東北只需要三分一土地便可以;現在美其名發展Hk東北、其实已被地產商收賣,要將Hk東北發展成別墅、特權人物的去處,苦了原居民、農民!這正苦,還可以有乜大作為?林鄭呀林鄭,度日如年不如辭職返英國飲吓茶食件 Cake 啦,又唔係老公要你養
整個「正苦」的施政方針都錯曬……
最惨係捱打,毫無招架之力!不是港人打正苦,係表叔無形之手,不斷欺壓:他們不要(無藉户民工)的,推落香港;貪污得來的錢,來香港買樓、買保險、買金銀首飾、黑錢入、白錢出…包庇造假,連養育自己下一代的奶粉自已也不敢吃…自己仔女全去國外留學,但要香港强推國民教育…唐唐在 : 奸英,出陰招?你都有今日,慢慢歎啦!
反而,我們為何要交稅呢?