大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

欢迎您, 今天是 *君子自重,本網站嚴禁賣廣告, 發放, 或宣傳色情色情行業*

搜索
查看: 17653|回復: 44

人生的取捨

今早9:15出門,在福利街見到 Bungee 派街招,第一個感覺:吓,又嚟過?今次玩乜呢?他見到我後,仍笑笑口繼續,我們沒打招呼,他當然亦不會派街招給我,我也無從稽考他今次是要為自已,為政党、還是為港灣業户爭取些什麼而派街招。

9:25 路經中滙街,見一男街坊怒目而視,原來是黄繼超。才9:25分,為乜咁重戾氣?咁叻電腦而放棄以換取12小時与小動物相處,理應心態祥和,為何昅人眼光却与殺人大盜無異?
人生有很多無奈,無奈之一是沒有選擇,但在有選擇之餘,却戀棧以前之瘋狂行為,以為仍然可以任意魚肉他人。更佩服那些仍一意孤行、自以為是,面不紅,氣不喘,指鹿為馬,顛倒是非的造謠者。
他們等瘋狂行為是皆因財路被斷.
他們妄想控制法團, 呃騙屋苑開支.
曾聽聞:
由黄繼超睇屋苑電腦業務
由另一人睇屋苑保安業務
由某一人投屋苑清潔合約
由某委員包攬屋苑工程合約.
某委員呃騙前科已有法庭不止一次的案例.
建築界已是臭名遠播, 建築界中再難呃騙.
唯有寄望港灣豪庭. 再計劃他的所謂【正常生意運作】
正所謂阻人錢財之路, 尤如父仇人. 他們怎会放棄呢.
派街招, 招攬不知倩街坊以作他的籌碼,
成立所謂非政府但註冊的組織, 來過絕地反生.
信者交錢造會費, 呃得幾多就呃.

又係癲佬潘係度搞事, 仲係癲佬網出化身讚自已".....今朝派傳單果個係咪你黎架?你又出錢又出力...講真,你做咁多野都未必會有咩回報...值得嗎?不過你嘅行動實在係令我覺得好敬佩..."  真係肉麻骨痺. 睇下所謂傳單內的數據由癲佬'般'自己亂督, 點有公信力?
癲佬潘傳單 12-4-2011.pdf (1.24 MB, 下載次數: 4)
癲佬潘係傳單豬up話法團放棄通訊管道每年可收數以十萬元計的入線費- 正白痴, 連基本電訊條例都唔知!
一面造謠話法團阻香港寬頻入屋苑, 另一面又造謠話可收香港寬頻數以十萬元計的入線費, 叫個癲佬問下黃維基肯唔肯俾啦!
為求搞野, 口不擇言,up得出就up, 正人(渣)版

點解下載要收錢?收咗又下載開唔到?
今早我返工見有一個四眼佬,肥頭耷耳喺福利街派街招,我以為區議會選舉,攞咗一張…唉,真係好眉好貌,見佢好似磚笑佛咁…想唔到同癲佬蛇鼠一窩。排隊搭12B果陣,聽到有位小姐說:咁睇,佢一定會派足三日,因為明晚開法團會。
法團委員街坊,我支持你們,企硬!
真係睇到打冷震,呢個癲佬,派街招派出癮,一年起碼有四五張,佢一定屈法團:1.大洗,洗脚唔抹;2.有錢唔賺。好心佢啦,有錢剩都留番畀個女買奶粉啦!開會拍枱拍櫈媽人果陣竟要人可憐佢:“我個女仲咁細…”,知道就唔好再做咁多陰質嘢啦,九等廢柴!
舊街坊知清他的衰格嘢, 唔會信佢.
最慘是新街坊會中佢圈套.
Fendi 发表于 2011-4-13 07:42
點解下載要收錢?收咗又下載開唔到?

下載成功.
下載要收錢原來有呢樣嘢玩.
下次玩玩.