大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

欢迎您, 今天是 *君子自重,本網站嚴禁賣廣告, 發放, 或宣傳色情色情行業*

搜索
樓主: dino246

潘焯鴻的1421天

民建联在西分區的勢力龐大,它跟本不會連將公共空間或港灣平台事件提上會議議程。記憶中得陳文佑之助,只有一次提上會議議程,但沒有時間討論便被擱置下來。從沒一刻相信林鄭月娥:她將港灣平台問題掟給西分區,一個沒有真正决定權的政治花瓶團體,完全扼殺了公開討論公共空間的機會。公共空間是大議題,絕非短時間內可解决。尤其奸人當道,我們跟本不可能再有機會討論。
Pk劉曾大罵主席不提港灣上議程,好像他不是住在港灣,更不是區議員一樣。曾因此向主席查詢,回覆是大部份西分區委員跟本反對提議,反對討論,“浪費時間,港灣関我哋乜事?”加上民建聯在西分區內扯貓尾,唔好再奢望了。Pk劉超廢,他只是亞爺們的扯線木偶。我倒希望能有决心的人當選西九議員,港灣/公共空間問題才能有機會重見天日!
咁睇法,奸林鄭同奸英有得“揮”。掟個燙手山芋畀西分區、外人仲以為佢係好人
所以有得坐第二把膠椅。
癲佬自誇可得5%授權 上次區選畀民建联跣到直,未入西分區已經在網頁猛咁大晒冷 點知衰到跑尾二。唔知今次有冇胆又出選佢知醜未呢?明天便有分曉
寫包單潘焯鴻這鼠輩一定不敢參選,區議會就無人注意,去到立法會它唔怕傳媒起佢底?將它的黑材料曝光,到時衰到look地!
我估佢周身冇蚊,五萬訂金?唔係佢的老友個個肯借?,佢哋有邊個唔知佢其实爛到貼地吖,冇工開,日日哩喺個地踎打躉,有借冇還,揾鬼肯  
今日開始提名。
如果癲佬出選,肯定有傳媒朋友“招呼”佢
潘癲面皮厚同有名你叫,
佢真会癲到再來選舉.
不過只會是小區選,
即如dino246講, 他怕被人起佢底,
僭建, 被清盤, 呃扣薪糧, 呃建築材料...
到時想死雞撑都唔掂.