大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

搜索
樓主: dino246

潘焯鴻的1421天

果然真係癲到冇人信 鬍鬚曾唔睬佢?咁佢有冇碌地大喊啫
哈哈,揾香港正苦打救?佢真以為香港已經赤化?所以佢每次黎搗亂都搞到好似文化大革命咁?唉,神經失常,無药可救,癲佬,癲佬,你好可憐,睇黎神仙出現都難打救你
癲佬咬住毛小姐唔放,梗係啦,出到去見官,梗係用個名人黎抬起自己啦,唔通用謝小姐個名咩   已經咁丟面,仲周圍講,認真無知、更不知恥。唔怪得新黎D住客以為係私人恩怨
自08年6月7日, 法團成立的第二天,潘焯鴻就大事惡搞,出錢出力務求世界大亂自已上位,至今已1488天了。

潘焯鴻這1488天,當別人開開心心去工作消閒時,他躲在陰暗一角花了五千小時以上去爬文,去抹黑,去搞事,寫了十多萬字狗屎垃圾的抹黑文章,用了超過五萬元:
    去郵寄抹黑信(全苑3500戶共次),
    用金錢利益收買爪牙幫兇(最少三個個案),
    請人派造謡傳單(兩隻手數唔哂),
    拉歪理橫額貼誹謗街貼(兩隻手數唔哂,最近俾政府部門拆去最少六幅),
    去政府部門及傳媒無理投訴(兩隻手兩隻腳數唔哂),
    出白癡律師信(兩隻手數唔哂),
    09年聯同爪牙許'黑'心誣告街彷刑毀結果被法官認為證供不能接受(案件編號KTCC7089/2009),
    去土審法庭作勢打官司(三次但每次入了申請後就不了了之無膽去排期上庭),
    甚至上演選區議員的鬧劇(結果包尾第二,包尾只得66票)

屢次出醜,個名臭晒,損失了的opportunity cost不計了,他得到了什麼呢?
(唔好同我講得到公理,無人會相信一個小小的法團如果真的做了衰嘢可以頂到這個癲佬1488天不眠不休的攻擊)

登錄/註冊後可看大圖

2008年潘焯鴻親自上公民黨灣仔總部邀請毛孟靜幫手為港灣爭取平台權益,故十分買力為毛孟靜出選九覀立法局議席,但其居心實要毛孟靜幫它在法團造勢,但被拒絕,因它下錯注又收唔番d投資,故進行報復,一搞就四年了。324業主大會它竟然誓神劈願話佢無搵過公民黨仲話人地威迫它入黨(事實它一早已自動獻身仲黐到人地實一實搏出鏡),此物體本性最叻顛倒黑白,講大話唔眨眼又唔滴汗,妖!

有相為證(2008年7月31日信報第十頁),睇佢又點狡辯(烈日下仲帶埋個女出哩,大打親情牌,一貫的無良及虛偽)它一定會說相片被photoshop左或者當時係被毛孟靜欺騙

登錄/註冊後可看大圖

希望今次個會開得成啦。
希望今次有機會看到警察將癲佬同班爛鬼一個個掟出會場
7月7日業主大會又因人數不足流會了,潘焯鴻及三數爪牙又再瘋狂抹黑,但看潘焯鴻花盡鬼計金錢才攞到十零廿張授權票,真可憐!
癲佬吹噓自己癲佬壇有幾多幾多網民,佢心知肚明,99%係做假,餘下1%有99%係佢癲佬自己化身,大話怕計數,十零廿張?我都話有冇搞錯?
丁一一 发表于 2012-7-8 12:49
癲佬吹噓自己癲佬壇有幾多幾多網民,佢心知肚明,99%係做假,餘下1%有99%係佢癲佬自己化身,大話怕計數,十 ...

就當佢有, 都好瘀!
去年佢自己話有四拾零票,
經過這些年不斷提升出位拉橫額,
理應增加好多好多...點知得個廿零張, 好瘀!
據我分析, 之前所謂四拾零票, 舊的也不值它的黑行為, 都已遺廢它.
e家個廿張是d受它欺矇的新搬入來業主...