大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

欢迎您, 今天是 *君子自重,本網站嚴禁賣廣告, 發放, 或宣傳色情色情行業*

搜索
樓主: dino246

潘焯鴻講大話唔眨眼又唔滴汗

這代表正不可移!

CY點會啋食C熊. 掟佢入青山就會.
Singasing 发表于 2012-4-17 17:34
的確再難找形容詞  癲佬全天候抹黑其對手,手法下流且無恥

食C正可憐蟲,四十幾歲黃金時期用了四年瘋瘋癲癲,忠告一句早日囘頭是岸從新上路。
癲佬曾是法團委員但連法團英文係乜都唔識,又自誇留学英國…睇黎佢唔係低B,係腦癱 從新上路?佢識諗就唔會攪足四年啦。CY強勢政府,昨天已经說明一個大陸双非都唔收,話之你周一鑊同私院傾緊;林鄭更說依法處理僭建村屋,冇特赦; dream bear 以為CY會賣佢帳?發夢啦 癲佬而家只有死路一條,唔係咒佢,cy上場,樓價一定落小小,癲佬咁耐只供得一百萬,欠欵欠到四按,佢唔跳樓都唔掂!
cy 好嘢,呢招全港拍手。相信林鄭有得留低,佢出來宣佈=大脚踢走冇料周一鑊:走開,洗鬼你傾。唔好話CY架空大小都貪的當奴,國有國法,2013年係佢管,我話事,大快人心。如果主席每次見癲佬同班難鬼每次出黎搗亂時,她能學CY咁决斷,即場報警,拉晒班垃圾,就天下太平。
今早電台指林鄭民望超高,
要看她能否妥善處理全港僭建問題了。
有CY 撑, 佢实掂.
我反而想睇CY 點攪掂嗰隻神係佢, 鬼又係佢嘅 dream bear
WongThasin 发表于 2012-4-18 09:06
cy 好嘢,呢招全港拍手。相信林鄭有得留低,佢出來宣佈=大脚踢走冇料周一鑊:走開,洗鬼你傾。唔好話CY架空 ...

兩面睇,佢咁強勢,一意孤行。

好的就決策政令迅速果斷,壞的就無轉圜餘地、萬一惡法一出,無能阻截、糾正……

不過,以這樣的玩法,方能在云云惡霸省市群中生存、發展。

香港人,看事物還是要公平 d ,不要以利益自己就讚好,損害利益就反之。輸打贏要,不要得,下要得。
以前一個小小深圳地方官要港官上去拜碼頭,開拓了港官公費旅遊先河, 尤其見那林公公咀臉, 只想說: 你這垃圾, 丟港人臉 !  港官被"洽", 看CY能否扭轉大局。
dino246 发表于 2012-4-17 17:50
在食C眼中王主席代表了一個龐大的惡勢力,背後有恆基,黑社會撐腰(可能blow呔都有份),所以連警察,廉暑, ...

聽講又發起一人一信要法團自動辭職。
腦癱白痴咪話佢去年12 月會推翻法團嘅, 佢凴乜而家又叫人自動辭職?  我叫佢跳樓吖, 唔洗食軟飯, 又要老婆供樓, 供息, 佢會聽咩