大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

欢迎您, 今天是 *君子自重,本網站嚴禁賣廣告, 發放, 或宣傳色情色情行業*

搜索
樓主: dino246

潘焯鴻講大話唔眨眼又唔滴汗

潘焯鴻吹牛認真頂尖, 話是多間建築和建材公司的合伙人和董事.(見#259)
是多間公司嘅名咋, 同一地址同一辦公室, 用了不同名嚟呃人.
例如: 先鋒應用, 嘉辰建築,  卓辰建築, 中國科技有限, avatar construction, kenizan, china technology....咪以為好多人同佢合伙, 其實所為合伙人就是他老婆.
唔知就以為佢好掂, 知佢個底就笑死!
唯一他說:不易放棄, 我同意. 因為佢面皮成尺厚, 兼死雞要撑飯蓋.
例如: 他被人揭穿被清盤, 死雞撑話是商業一種正常運作.
無商不奸豈不是他的正當座右銘. 呃騙是天公地道, 只不過是別人笨豬啫.

他身傍就有一個叫笨豬, 人如其名. 叫他派紙跟前跟後, 他就照做. 可憐!

#257 期間發現公民黨王xx多次上載其私人信件....故鎖定是公民黨王xx

找來找去找不到潘焯鴻說的私人信件. 啊! 原來他扭曲說的是法團公報的, 有主席簽名.
報了警務處, 有證據. 點解警務處無做嘢. 又是潘焯鴻癲人說癲話, 抹黑人.
作些東東, 話你係乜就係乜. 如此抹黑, 有誰相信?  正死蠢!
記起有次大會他大大聲話要報警, 但却要別人報警. 業戶齊聲叫他即刻報, 他自己不敢報警.
下下話要報警, 人家企得正, 無有怕.  咪拋浪頭, 大聲公無用吖.   
其實潘焯鴻經常賊喊捉賊,報警當食生菜浪費警力,已被警方列為麻煩人物,佢怕隨時上得山多終遇虎,所以改為叫人代報警囉

登錄/註冊後可看大圖

腦殘潘你話證據不足,但個法官話不能接受你的證供喎,二個打一個的必贏case (因找到租10座38狗租客Flora許'黑'心作偽證)都因你腦殘而一敗塗地

登錄/註冊後可看大圖
一個報案號碼可以包含多個時段,不同情節嗎?腦殘潘焯鴻,服左你啦!

登錄/註冊後可看大圖
去灣仔警署? 丟港灣人臉 !
嘩, 呢條友, 正PK , 作料作得咁白痴
有病契弟作料穿越時空 , 一個報案號碼包括由 2009 到 2010
有病快食药, 唔好斬人 / 跳樓, 我想見你入冊果日
264#一個報案號碼可以包含多個時段,不同情節嗎?

尤此可証明潘焯鴻抹黑作假扭曲樣樣齊.
幸好有這網申張正義!  
潘焯鴻口口聲聲話前屆管委會有五位獨立委員如何如何抗爭,如何如何正義,現囘顧下他們的去向:
A君,與腦殘斷絕來往
J君,搬走,與腦殘斷絕來往
W君,與腦殘斷絕來往
黃X超,與腦殘因利益問題鬧翻,各行各路
葉X言又名bungee, 重重有賞下變本加厲地為腦殘抹黑賣命

還有那個保險婆食屎米(Michelle Ng), 曾是din9網台柱,現在已閃到無影無蹤!

潘焯鴻唯有繼續以其二寸不爛之舌昆啲新丁落搭(例如老撚土,On9山)
還有粗口婆。