大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

搜索
樓主: dino246

潘焯鴻講大話唔眨眼又唔滴汗

顛狂病, 要自圓其說.
死雞撑飯蓋!  拋NGO出來等人以為堅野查訪,
米又係佢自己一條虫
等我又試下申請做一個NGO
潘焯鴻剛在它的din9網又有下列搞笑抹黑謊言,噴飯指數之高,我都費事加附註,讓街坊自己加評語...enjoy!
公民黨九西支部開會後決定,支持王嘉盈提議,將港灣豪庭的業主大會續會,由原來毛孟靜堅持的10月尾,提前到7月7日舉行。

原因是民政署一直追擊王嘉盈拖延每年一度的大會。而且毛孟靜留意到港灣論壇準備在7月7日週年慶祝,故認為是極佳機會利用大會為毛孟靜參選立法會造勢。毛孟靜更估計城規會將會在7~8月否決平台維權,故公民黨會第四度利用港灣召開記者會為毛孟靜造勢,時間暫定8月中。

毛孟靜近日對潘焯鴻特別怒火,事源因為嘉捷不滿管委會收緊合約管理而停止了向毛孟靜贈款。毛孟靜已命令王嘉盈利用法團渠道加強抹黑潘焯鴻!尤其防止潘焯鴻借一同參選對毛孟靜進行公開追擊!
癲佬咁快知道開會日期, 相信一定係睇住開會過程。佢明知法團會報警揾差佬,佢個底咁花,拉咗入官塘裁判署,如果又碰啱陳官審佢,佢賣女都唔掂。跌落地拿沙,即刻報說自己7月7週年慶祝,明啦,佢今次唔會黎搞啦。
毛孟靜留意到港灣論壇準備在7月7日週年慶祝,

作為一黨核心人物,加大學講師,毛孟靜 咁得閒睇住個狗網?為咗一隻廢狗 !

世間有如此超底能人!可憐!
地踎網,人家日理萬機,亞茂知你7月7週年慶祝,又攞人裙蓋佢隻臭脚

潘焯鴻果然有此企圖,一錯再錯,神仙難救
話人家留意住佢個狗網,
無非是想捧高自已.
佢個狗網週年慶會點會有幾多人,
化身就多, 都時小猫幾隻.
連慶照都唔敢貼上示人?
on9山要電髮避街坊耳目
潘焯鴻口口聲聲話毛孟靜自2008年起搞佢,但它思覺失調地在2010年1月投票贊成毛孟靜為管委委員

登錄/註冊後可看大圖

結論:思覺失調- 極可能;大話連篇- 一定係