大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

欢迎您, 今天是 *君子自重,本網站嚴禁賣廣告, 發放, 或宣傳色情色情行業*

搜索
樓主: dino246

潘焯鴻講大話唔眨眼又唔滴汗

乜你地收唔到料咩?佢以為自已可以入主西分區、再?民建联力量,入港灣掌管法團,入定貨、坐定粒六 咁樣做嘅生意,唔怪得畀人強制清盤咁多次  
凴乜可以入西分區?西分區係乜黎架?乜人會批癲佬入?
相信是成員全由政府委任的地區諮詢組織。

我無工開,我夠有時間去翻下黃頁,找下賣建築材料和LED燈的廣告,然後再接洽負責人話:「我有屋苑工程,我出力,你出貨,所有工程佣,55分賬都賺到大家笑。」然後再返來港灣騙新鄰居,我為了港灣,大把工程都唔做,建築材料和LED燈我大把,我應幫港灣鄰居省錢。原來原本靠賺佣的sales,可以吹到成大工程的大老板。喂!呢一招,全球好多sales都識啦!千年舊橋
嘩,請樓上以後講清楚,你係“代”癲佬狗噏,唔好搞到新來我地網的網友誤會,以為你想撈油水添
短脚黑熊狗噏吓: 我時時要北上, 話是擴展業務到大中華, 其實是因香港生意難做.
建築同行妒忌我的商業揾銀手法勁過佢地.
發覺大中華生意也不好做, 他們數口精, 又唔肯預支, 及些借材料. 想呃都無符.
供兩樓按, 又要被好食好住妻女, 實在世界艱難. 幸好老婆有工返, 幫補小少.
雖然我無工返, 但我「有財來自有方」,   如跟我揾銀, 必有好下場.

港灣有班純情街坊, 兼有拍檔齊齊動口動手. 一於為港灣街坊謀錢和利益.
換LED燈既還保又慳電,  每年可慳番萬萬萬元, 何樂而不為.
至於電機工程; 我和拍檔動手動脚, 起咁而改番每户伍佰元. 我好你更好.

况且我胸懷大志, 借為民請命. 必能搭上青雲路.
港灣是個福地, 二拾幾億元設計工程, 我也不屑一顧. 推却不做.
願為港灣的清潔, 電梯, 園藝, 停車場, 保安等等工程合約服務.
聽落好似好偉大啊。
Singasing 发表于 2012-4-24 00:48
嘩,請樓上以後講清楚,你係“代”癲佬狗噏,唔好搞到新來我地網的網友誤會,以為你想撈油水添。

我無可能替佢9up,祗有癲潘才會想撈油水,有時間上吓番禺,彿山,LED燈便宜到你唔信!
短脚黑熊 发表于 2012-4-24 02:04
短脚黑熊狗噏吓: 我時時要北上, 話是擴展業務到大中華, 其實是因香港生意難做.
建築同行妒忌我的商業揾銀手 ...

咁講黎聽吓為何要抹黑咁多鄰居呀?大家住埋同邨,你都要屈咁多人,點解呀?
潘狒狒去佛山    睇LED灯,嘩,原來咁平,返到香港,同班豬朋狗友諗計仔,再揾到供應商…然後諗到做媒…賺佣,哈哈,發達啦