大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

欢迎您, 今天是 *君子自重,本網站嚴禁賣廣告, 發放, 或宣傳色情色情行業*

搜索
查看: 98211|回復: 314

潘焯鴻講大話唔眨眼又唔滴汗

Jason Poon <jasonpoon2@gmail.com>
食C低B發出下列電郵給公民黨並週圍CC俾人,其中提及:

......本人曾經因為欣賞毛孟靜女士在港灣平台維權工作的幫助而義務協助她選舉立法會議席, 並因為貴黨相約的資源分配車輛爽約而不惜出錢在選舉日代為購買一批紫色T-shirt及擴音器進行拉票活動.  本人亦按毛孟靜女士指示(又老屈毛孟靜)沒有提出reimbursement以免涉及選舉經費的爭議.......

此致

jason poon(潘焯鴻
對貴黨失望的一名小市民

原來因為毛孟靜拒絕幫它在法團造勢,它下錯注又收唔番d投資,故進行報復,一搞就四年了。324業主大會它竟然誓神劈願話佢無搵過公民黨仲話人地威迫它入黨(事實它一早已自動獻身仲黐到人地實一實搏出鏡),此物體本性最叻顛倒黑白,講大話唔眨眼又唔滴汗,妖!

有相為證(2008年7月31日信報第十頁),睇佢又點狡辯(烈日下仲帶埋個女出哩,大打親情牌,一貫的無良及虛偽)它一定會說相片被photoshop左或者當時係被毛孟靜欺騙

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

2010年還投票贊成毛小姐進入管委會

登錄/註冊後可看大圖

串通十座三十八樓D的租客許黑心誣告不同意見的街坊,始終有天收

登錄/註冊後可看大圖

法官精明,直指其不是

登錄/註冊後可看大圖
潛建又唔認,妖怪!
老屈毛孟靜係黑社會!
佢發瘟發到傳染咗垃圾桶設計屎棍姣,先先唔敢站出來在2012-3-24業主大會上講話,怕被管業影佢,後來成班爛鬼湧出黎佢竟話授權書只授權開會,冇授權投票,即時畀律師否認,成班冇文化地踎
Shit_Coffee 发表于 2012-3-29 23:52
老屈毛孟靜係黑社會!

咁它似黑社會多啲囉!
好似毛孟靜係癲佬潘帶黎港灣嘅,以前佢仲幫過毛助選,着埋公民党"衣裳"派宣傳單張…公民党知佢D邋遢街數,行為丶唔要佢,佢就發難渣,周圍唱公民党同法團,下流地踎
嘩,大佬,好野,幾時揾到張相?有圖為證好在我只寫“正派”街坊替我補習嘅港灣歷史,冇加冇減,而“正派”街坊亦冇講大話 癲佬潘仲可以車幾耐大炮呢
果陣個樣冇咁衰喎
而家係真地踎相,又臭又爛想升哩?街坊提及佢扮慈父,大熱天帶理埋個女去撑場,一知道毛孟靜落選,即刻用粗口大駡。之後佢想黐民見联,但民見联都唔騷佢喎 。
TKT 发表于 2012-3-29 23:59
佢發瘟發到傳染咗垃圾桶設計屎棍姣,先先唔敢站出來在2012-3-24業主大會上講話,怕被管業影佢,後來成班爛鬼 ...

他手揸嘅票數小, 就話啲票"只授權開會".
認真厚顏顛顛倒倒. 佢真係顛吖, 小人嚟!