大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

欢迎您, 今天是 *君子自重,本網站嚴禁賣廣告, 發放, 或宣傳色情色情行業*

搜索
查看: 8364|回復: 16

癲潘曰:否則本論壇將在不作任何通知下就違反建築物管理條例第344章第36條作出控告!

食C低B潘,你會真的告嗎,忘記了2009年7月單case嗎?不要咁搞笑啦
攪物嘢! 可否講多d.
乜一個論壇係「法人」黎咩?可以告人嗎?

是一間公司、法團、個人嘛……
人地話是註冊的 ngo.
對他說的要抱懷疑.
因他常誇大作假誤導.
例如億多元工程,
他可能佔數萬蝦蟆小工,
但作大到接二+幾億元工程.

教授,你又教精左食C低B 添。
事原法團收到一封癲佬論壇的搞笑電郵(食C低B自稱Chairperson),其中有句:

.......王主席, 關司庫及毛委員於2012年3月24日晚上的業主大會中, 和及後的公眾渠道上, 屢次發佈虛假消息, 指出如果流會港灣豪庭就會無電梯搭, 無人清潔.  這完全與現存合約上有同價延時條款事實不符, 本論壇要求港灣豪庭管理委員會立即向業戶全體道歉及更正.  否則本論壇將在不作任何通知下就違反建築物管理條例第344章第36條作出控告!........
白蓮聖教 !!!
一早講咗低B白痴只係地踎,舢舨充炮艇,區選嗰陣充到盡:仲話自己讀法律,咁基本嘅嘢都唔識,都係返歸食軟飯,執朱屎易D,唔洗用腦。成日撻自己係維權乜乜物物,周圍呃呃騙騙,正發瘟
白痴屎攪!
聽講癲佬成日話告人,一式二十份,跟住冇晒下文
2012-3-24真係第一次大開眼界,男男女女,男發狂,女發癲,粗口爛舌
癲佬潘,你做得到先好講,身為壇主,一定要告,唔好淨豬Up,做縮頭烏龟,我想睇戲呀

又献醜?畀個機會佢
溫故知新