大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

欢迎您, 今天是 *君子自重,本網站嚴禁賣廣告, 發放, 或宣傳色情色情行業*

搜索
樓主: TKT

劉銳紹﹕退不退均令京為難

佢好似話喺遊艇食炒麵, 豬骨粥
TKT 发表于 2012-2-23 13:45
佢好似話喺遊艇食炒麵, 豬骨粥

越講越縮,遲下可能吹水,食西北風及飲粥水而已……
低B之作
電視劇都冇日日高潮, 我想睇幾時宣佈任志剛出閘. 都係唐營, 可信.
而家傳出低B唐想捐出約道七号以平民憤…正賤男,佢仲同老契約定在2012選完特首之後飛老婆,捐出約道七号咪即係老婆乜都冇?正賤精,狗男女
今早葉劉上港台都幾搞笑,她說要犧牲做 facial 時間同番頭嫁都要選特首,似乎好决意与CY爭長短。佢一定唔做會有誹聞或喺寫字樓梳化尋開心…
這“虎女”坐言起行,她說上次宣佈不能参選是只能得到20張鉄票…今次唐之醜聞,令餘下300多張選票會有改變意向動作,所以她出來周圍遊說希望各界能給她一機會。她与我有一同看法:側頭佬不會出選。但這側頭佬好乞人憎,妞妞令令,成個姣婆,遲遲不表態,令這持首選舉再添笑抦。
側頭佬已表態:
一测試民情
二等有力人士的肯定.
8sun 发表于 2012-2-24 13:24
側頭佬已表態:
一测試民情
二等有力人士的肯定.

都幾廿歲人,已邁入老年,還咁畏首畏尾,難成大器,算吧。

為了明哲保身,都係會出賣香港的「人材」……
低B唐竟引用紫砂茶壺說管治要經驗…以低B唐的管“自家”經驗來管香港一定死得,正一超低B。今次睇好葉劉,就算輸也好漂亮,她的管治經驗一定比低B唐好,時間更長。如有“開盆”,會買側頭佬不出選,他的婚外情也好“可觀”;如佢唔怕醜、又唔知衰就出啦。好多傳媒已經準備“好料”,如他宣佈出選,特刊即出到時香港好熱鬧,人人頭耷耷睇手機 .....