大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

欢迎您, 今天是 *君子自重,本網站嚴禁賣廣告, 發放, 或宣傳色情色情行業*

搜索
樓主: Singasing

記招一味「不知道」「無責任」 梁振英卸駁

唔撑老公? 撑邊個? 撑契家佬? 咁嘅貓樣, 唉, 一看便知, 真係蠢人世家
奇怪今早仍有議員, 市民撑A字膊, 原來個個都想65歲後每月有三千.
真係財可通神
發展到今日地步, 天朝可能要換馬.
去年唐有時間去處理地下宮, 但處不作任何處埋.
最低, 是大話連篇, 無人信. 范婦人有可能又心動.
而家有:
1.        奸英;
2.        余老教授;
3.        何仁+
4.        孽瘤.
孽瘤話明E+心郁郁. 范婦唔會出喇, 佢自己一早up 咗話唔選, 出爾反爾, 貪好睇咩, 今次唐生大地震, 賽果可能爆冷
老公去滾,仔都生埋, 佢會唔知咩?問題係佢冇本事揾老契啫!我係嘛甩,見佢副尊容都彈開十米啦!現在全港話佢偉大,我話佢倆極絕匹配之大無恥, 仲叫人畀多次機會,超無恥

WongThasin 发表于 2012-2-17 13:41
唔撑老公? 撑邊個? 撑契家佬? 咁嘅貓樣, 唉, 一看便知, 真係蠢人世家

乜野蠢人世家?簡直係「滿門忠烈」
特首夫人這名稱可令人好偉大.
話整個安樂窩被家人. 有乜理由唔一早揚被愛夫知.
唐唐點講都駁唔通.
今天頭條寫A字膊賣妻求榮.....滿門忠烈, 如此忠烈, 死得轟烈 !
已有工人證实唐唐親自天天督工, 'D 料唔靚唔用....' 這死蠢龍豬仲大話講未見過圖則....所以今早潛水, 沒有出席記協....
這麽大工程, 怎能不知!
香港人是這麽幼稚嘛!
Fendi 发表于 2012-2-17 14:49
今天頭條寫A字膊賣妻求榮.....滿門忠烈, 如此忠烈, 死得轟烈 !
已有工人證实唐唐親自天天督工, 'D 料唔靚唔 ...

好似在監督興建「唐氏綜合……忠烈大樓」