大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

欢迎您, 今天是 *君子自重,本網站嚴禁賣廣告, 發放, 或宣傳色情色情行業*

搜索
樓主: Thomas_Chan

買地遭拒黃努波怒斥西方「歧視」

當然,唔會忘記,捐錢啦,但大 6 果 d 項目就未必……
成立慈善基金
瓦良格今日真係出黎遊街。
還以為航母夠大,戰機可自由升降,不知要用接收器才可以。
那原裝訂購的…豈不是明年拿回來沒用?
Singasing 发表于 2011-11-29 17:47
瓦良格今日真係出黎遊街。
還以為航母夠大,戰機可自由升降,不知要用接收器才可以。
那原裝訂購的…豈不 ...

就由於大 6 的基礎科技不足,無辦法啦。

以現代的重戰機而言,無陸上基地的長跑道,根本唔足以安全降落。航艦點大,都唔及陸上基地大……

除非配備類似英國的鷂式垂直昇降戰機,就可以省下那裝置。
大 6 人,無所謂,買了回來,(手罷)著也高興……
如常返工, 有同感. 不過工作態度會有改變.
為同事抱不平, 為同事敢言, 因唔怕無份工.
明天記得買,今晚又冇人中,星期四真係有五千萬,中咗記得請我食飯
admin 发表于 2011-11-29 21:42
如常返工, 有同感. 不過工作態度會有改變.
為同事抱不平, 為同事敢言, 因唔怕無份工.

心態的確會有一定的調節。
TKT 发表于 2011-11-29 23:00
明天記得買,今晚又冇人中,星期四真係有五千萬,中咗記得請我食飯

去打邊爐好過~
小心明晚會跌低過15度/-