大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

搜索
樓主: Shit_Coffee

恭喜

蛇、齋、餅、糉、確有其吸引;不得不承認民建联動“員”能力比其他党派强,昨天由早到晚也見滿街都是他們的“義工”,希望劉栢祺日後真能誠心誠意,盡力服務街坊。
癲佬是不知醜嘅人, 會自吹自捧. 衰咗貼地也要攞咋灰.

露出狐狸尾巴,相信癲狗一伙很快會向八旗諂媚自薦做其幕後打手。
不過如果八旗有些政治智慧都會避之則吉
唔好以為8k咁懵啦
今早沿途已見民建联8k謝票,人多好做作及工多藝熟確是好事;希望8k能珍惜機會,用心服務“大北”街坊。
dino246 发表于 2011-11-7 10:09
露出狐狸尾巴,相信癲狗一伙很快會向八旗諂媚自薦做其幕後打手。
不過如果八旗有些政治智慧都會避之則吉 ...

不出所料,今天下午潘狗已急急出左篇刷鞋文:

祝賀高票當選的民建聯劉栢祺先生,
並祝願他的願境能夠在未來4年一一順利實現,
亦希望他回顧其他候選人的政綱和願境,
適度落實一些對社區有利的建議。
潘狗啊,潘狗是否瘋犬症上腦,幾日前你還在網上係咁踩八旗:

民建聯候選人劉柏祺既派風扇及菜譜,還被指涉嫌每月一次數以十圍的生日宴會,那不更賄選嗎?全族人都買定香檳慶祝的左手將,可能對用盡不知從何而來,源源不絕的資源,仍無法贏一個嚴重缺乏資源的獨立人士,感到羞怒。可能更害怕11月6日全族人豪飲豪食大宴親朋時,要獨個兒孤單的心痛!

其傳單亦喪閙八旗

登錄/註冊後可看大圖

真無恥,趙完人後,sorry都唔使講聲就想做番friend,醜字識唔識寫呀,潘狗!
騎泥怪,死得快;咁白痴,真低B;
要擦鞋,等一排;畀人告,乜都冇
不吐不快:華叔死而有知,今次結果,會有何感想?
不吐不快:癲佬明知不可為而為之,今次結果,會有何感想
仲有,由今日起,唔洗對住電腦扮化身,有大“仆直”上身,要應付官司、解釋D所謂“學歷”丶工作經驗,會用上好多時間,慢慢歎啦
今日本網站 HlT RATE 破紀錄,癲佬係本網站嘅忠實粉c,看到我們恭賀8k佢又學,癲佬呀癲佬,前天鬧爆8k,映人相,今天扮正常?不如又聽吓我哋話,去睇医生,食药医吓你嘅精神分裂啦