大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

搜索
查看: 6453|回復: 17

點解近期咁多人爭住登記上 mhvlive.com

Admin, 有冇 statistic share? thank you.
曰曰都見 D 新 login ID
新手.       有182,  108 email 是 163.com, 11 是 126.com
等待验证会员        59,    22 是 163.com, 21 是 126.com
          大大部份是由中國各省註冊, 除 mhv 是香港. 以前已删除了250個有問題的.
well done !
唔係幾信會有咁多大陸網友喎,可以Check到IP嗎?
心照啦!多謝潘生支持!
好似由五, 六月後忽然多了不停的註冊.
從 members list 看到, 佢真係唔洗瞓, 三更半夜唔停上嚟做登記
pls provide update figures.
十一月六後, 有顯注多了.  等待验证会员已經在一個星期前剷除了一批, 計有60多.
疑問新手不時有剷除. 自上次後計有80多.
十一月六至十一月十九, 共有120名登記, 平均每日有八,九名登記.

最新统計:
新手.       有245,  138 email 是 163.com, 19 是 126.com
等待验证会员        70,    35 是 163.com, 14 是 126.com
          大大部份是由中國各省註冊

網壇上有過千會員, 完來不是件難事, 只要任人任意登記就達到.
如我不清理, 我網已達到此數了.