大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

搜索
查看: 7473|回復: 10

唉!痴人又再說夢話!

射手 : 發表於 1 小時前原來王嘉盈和毛孟靜正比廉署查

剛下車見到一個在舊區好威水嘅候選人,佢好好傾,原來潘生比人屈上東方係公民黨報仇,王毛因為派月餅賄選已經罪證確定、而且原來王嘉盈上年因為貪污而被捕,只是有清潔人員改口功才甩難!王毛及公民黨一直想民建聯合作打擊潘生,不容潘生高票令法團失守,然後將罪證交給廉記!

他還說針對王嘉盈涉及多宗貪污賄選案,廉記會高姿態到來宣傳反貪污和反賄選!

唉!癲佬潘!好心你地啦,作咁多野都無用啦! 連一個網友既回覆都無,淨得你自己既網名!
網友只係想知 : "原來... 潘氏那麼不受歡迎"
hit rate 經巳話咗比你知啦!你仲繼續抹黑!
有時間就準備吓隨時入冊啦!
潘顛真係顛得深,
狂想到自已係熱門頭號候選人, 要公民黨同民建聯合作打擊他.
收到風,法團委員已聯署正式向ICAC舉報潘狗。
並有證據潘狗偽造與林鄭的合照,兩張接成一張
http://i848.photobucket.com/albu ... buster/127eefb1.jpg
http://i848.photobucket.com/albu ... buster/ee51981c.jpg
http://i848.photobucket.com/albu ... buster/53a2b374.jpg
真痴、作料作成咁?揾亞茂信
咁睇落去,佢分分鐘係入小欖
有句說話要同癲佬講 : nice to be true.
如果有關人信,講一次或一件事已經足夠,牠作咁多故仔,這更令人懷疑牠所說的真實性。

從心理學去睇癲佬既行為,我地可以知道,牠跟本無信心去令別人信牠,所以,牠覺得不停地作故事就會有人信牠, 白痴!自己反醒下啦!

咁, 牠的所謂義工團會唔會一般齊被捉?及入冊?尤其係葉浩賢!佢同牠偽做咁多野,仲有去咗咩咩 TV 那些同黨。陰工,無端端野官非,所以話呢,唔帶眼識人既下場就係咁!
乜 Nice to be true 係咁解