大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

欢迎您, 今天是 *君子自重,本網站嚴禁賣廣告, 發放, 或宣傳色情色情行業*

搜索
樓主: Shit_Coffee

Doggie Poon 焯鴻 仲想死撐 !

癲狗中正下述條例,想飲廉記咖啡都唔使咁喉琴:

章:554        標題:        選舉(舞弊及非法行為)條例
條:        26        條文標題:        發布關於候選人的虛假或具誤導性的陳述的非法行為       

(1)        任何人為促使或阻礙某候選人或某些候選人當選,而發布關於該候選人或該等候選人且屬虛假達關鍵程度或具誤導性達關鍵程度的事實陳述,即屬在選舉中作出非法行為。
(2)        任何候選人—

(a)        為促使他或跟他有關聯的候選人當選;或
(b)        為阻礙另一名候選人或另一些候選人當選,
而發布關於他或跟他有關聯的候選人或關於該另一名候選人或該等其他候選人且屬虛假達關鍵程度或具誤導性達關鍵程度的事實陳述,即屬在選舉中作出非法行為。
(3)        就本條而言,關於候選人的陳述,包括(但不限於)關於候選人的品格、資歷或以往的行為的陳述。
(4)        在就有人作出第(1)或(2)款所指非法行為的罪行而提起的檢控中,被告人如證明在作出有關陳述時有合理理由相信該項陳述是真確的,即可以此作為免責辯護。
人渣又生屈,那“直搗雞籠”好野,橫掂人渣有躁狂同抑鬱係唔洗瞓嘅,咪等佢一路作估囉,睇佢撑得幾耐?
呢隻癲狗唔死冇用,又翻炒屈人派月餅,話老街坊無錢…2008用過呢條橋啦:陳文佑本想代煤氣公司送六十盒月餅來給港灣“長者”,癲狗“產”走陳文佑話港灣係中產…唔需要喇!但隨即黄狗又因為廢紙跌價,回收商不再做環保換物,佢又大罵,講到唔做回收、冇米換、就好似冇飯開咁,两隻冇腦狗,一個認中產,一個認冇飯開,白痴!
554章26條是要被告人自己證明在作出有關陳述時有合理理由相信該項陳述是真確的。控方不需證明什麼。到時看看癲狗在陳仲衡法官前如何將自己那套歪理說成合理,期待啊!
人渣自己就又老又冇錢,用自己想當然D嘢屈街坊丶議員,一次又一次、冇新意,好想見到佢被“拉、收監、報應臨門”果日嘅樣!
癲狗話: 這照片並不是選舉廣告,只是個人博客一部份。
強詞奪理,明明www.jxsxnpxxn.hk係癲狗的選舉平台,突然變左個人博客,陳仲衡都頂你唔順
這個網是癲狗的良友, 教識他好多嘢.
之前選舉傳單已列明他的www.jccpccn.hk網址.
所以而家他改口話是個人博客.
企圖死熊撐下去.
癲佬屬雞,正正係死雞撑!
癲狗今天又出新野死撐,越撐越死(肯定牠所謂法律意見是流野)

登錄/註冊後可看大圖
比你快過我tim