大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

欢迎您, 今天是 *君子自重,本網站嚴禁賣廣告, 發放, 或宣傳色情色情行業*

搜索
查看: 15515|回復: 34

潘焯鴻見報啦!!!

今日專登去買份東方做存檔

http://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20111029/00176_049.html

再有區議會選舉候選人被揭借高官肖像宣傳。油尖旺大角咀北選區候選人潘焯鴻,被投訴在未經對方同意下,在競選網頁放上與發展局局長林鄭月娥的合照。選舉指引明確規定,在任何選舉物品中使用他人的肖像,即使沒有明示或暗示獲得對方支持,亦必須事先取得對方書面同意,否則即屬違法。本報昨日再上潘焯鴻的網頁查看,發現與林鄭月娥的合照已移除,改為一幅維港兩岸照片。本報到截稿前仍未能聯絡上潘焯鴻回應,同區參選的還有民建聯劉柏祺、公民黨王嘉盈及獨立秦飛鵬。

記者都聯絡唔到佢,街坊日後可以點搵佢??

抵死,最好陳仲衡審佢!
牠終於得到想要的曝光率
為隻狗嘥五鳼值得!
街坊話佢以前開會一定霸住個對正鏡頭位,成晚一定霸住個咪,成晚豬噏唔停,好多次法團會無啦啦畀佢拖開到零晨1:30,有委員老婆試過鎖大門两次,唔畀委員入屋
你又知
牠好緊張咁,今朝即改 banner , 又作故仔解釋,跟住 D 化身又出黎講故,撐自己!

但我會話,淸者自清,無需解釋,又唔見佢抹黑既對手出黎澄清!
街坊 Call 我話癲狗屬雞,正式死雞撑
人渣有一年出電郵給管業,要管業點、點、點、向邊度拜神開年,咁識風水就冇今日啦,識小小,扮代表,今次低B佬好明顯唔識雞兔冲,兔年出選,自知又作假履歷,低死,呢隻霸王雞,今次點樣死雞撑都唔掂,佢要上庭,我一定告假,陪佢,睇下佢個扯皮條契家婆又會唔會帶錄音機出庭
不提倡迷信,但牠連最基本的雞兔冲也不懂,超,超,超抵死!
他恨到, 上報紙, 多出鏡會.