大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

欢迎您, 今天是 *君子自重,本網站嚴禁賣廣告, 發放, 或宣傳色情色情行業*

搜索
樓主: TKT

賤精癲佬,竟是如此超爛下九流地踎

潘狗街枉作小人,被警員抄身份證,弱小心靈被重創,留意東方特登刊出別區情況以作比較,可看出潘狗街幾狗,如果贏人九條街(曾自誇)就唔使咁無聊啦,東方仲將4號大特寫,激死潘狗街

登錄/註冊後可看大圖
要我地留意東方, 不如你上傳俾我地分享.
廢事我地揾.

潘狗借意揾差佬煩別的參選者, 分分鐘影低又擺人上youtube抹黑.
這是牠的以往慣例.
係咪一米,度下咪知啦!好簡單,點可以畀佢又猪噏老屈?
睇佢今日又搞乜新意思
人渣不斷浪費警力,起埋飛脚  call 埋警察又如何 睇死你輸足九條街
眼紅王嘉盈有超級巨星站台,癲佬呀癲佬,早知今日,何必當初?自已又豬噏係獨立人仕…係你的選擇,性格决定命運,你有諗過係你自己孤立自己?你有幾多個老友?全世界都同你反枱,由德福到港灣,計下你作嘅孽,你作嘅惡?你嘅德行早已為你自己造出一條。。。。。。死路,行啦 。 你向你的天主禱告衪也不會幫你,11-6日,你死定!
今早遇上劉佰祺,佢話癲佬大罵他,又拍下他的幡說他不合規格……佢好燢
乜又係呢招 , 又係屈人直幡唔止一米?
係呀, 劉佰祺仲話其实癲佬果D直幡先至唔止一米....正人渣
聽聞潘狗街私底下同d街坊講佢買八旗跑出,眀插暗棒似足b隊,不過無論誰勝出,就是無潘狗街份,這囘算牠有自知之明
乜佢唔係死都要面嘅咩?未選先認輸?輸人又輸勢抵死啦,早知今曰…最怕癲狗連5%都冇,冇面之餘,不止訂金要沒收,以後點見街坊父老?