大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

欢迎您, 今天是 *君子自重,本網站嚴禁賣廣告, 發放, 或宣傳色情色情行業*

搜索
樓主: Shit_Coffee

我的得救見證 - 葉浩賢弟兄 2007-04-08

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
這傻佬已被全港灣居民唾棄,如他下次大會再出現,肯定講乜都冇人信,佢可以繼續癲!有街坊話地產婆已買車位,下次大會佢亦會再來搗亂,小心!
葉浩賢 = Good Coffee  !!!  又出黎攪事!

此人死性不改!
[  我未信主前品性很壞,時常講粗口,不孝敬父母,時常出夜街,欺負師弟師妹,也不尊重老師。我雖然從小就跟母親返教會,但自從結識了一班損友,就開始不肯返教會。]

你佢自己講咋,我係我老屈佢。

你噏乜?係咪想話:
係佢自己講,唔係老屈?
點都好,希望街坊講啱,佢而家做好父親,悟出真理,唔再開會搗亂!
丁一一 发表于 2013-7-21 22:03
你噏乜?係咪想話:
係佢自己講,唔係老屈?

無左癲潘帶頭,葉浩賢立刻變了縮頭烏龜,只敢繼續在癲佬網抹黑而絕跡于業主大會。
絕跡于業主大會

唔信, 等下次開得成業主大會再睇過至知。
坦白講, 如果佢唔再黎搗亂, 做好爸爸, 我想原諒佢同 anthony wong.
都係二打六僂儸仔,只懂跟著人後做跑腿之輩,說實在,你我周圍都有好多這些無腦怪!
dino246 发表于 2013-7-22 08:53
無左癲潘帶頭,葉浩賢立刻變了縮頭烏龜,只敢繼續在癲佬網抹黑而絕跡于業主大會。

令我想起那句話"天生x才"