大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

欢迎您, 今天是 *君子自重,本網站嚴禁賣廣告, 發放, 或宣傳色情色情行業*

搜索
樓主: patrick

11月6日你會選邊個?

錯! 小動作有做多了.  以前五六篇.
剛睇過, 今天有14篇主題待批, 12篇是美女肉照; 另外有3回復.
其他太有味道, 只可以分享這個 "女性求职面试成功过程".
不能分享圖照與你, 但可分享主題, 可以知是什么.

主題如下:
大咪咪美女同事在家全裸自拍
性感美女床上裸体丝袜诱惑
美女沙发上性感丝袜美腿裸体艳照
性感女秘书裸体秀肉丝艳照
唔洗等11-6, 呢度啱啱又死過 經 Admin 心肺復甦後…小心以後要植入起搏器。
2011-11-6之後,佢洗定個八月十五啦!
佢搏坐監唔洗食軟飯畀人唱!
加埋每日有新登記, 和"齋"上嚟show quali.

有些主題揀在
屋苑, 法團工作坊 發帖, 地區不合.
admin 发表于 2011-10-2 22:48
錯! 小動作有做多了.  以前五六篇.
剛睇過, 今天有14篇主題待批, 12篇是美女肉照; 另外有3回復.
其他太 ...

唉!cheap 精真係 cheap 精!死性不改!此舉真係 " 此地無銀 " !
癲佬常常扮醒,但其低B的確無与倫比:記得街坊話佢叫個地盆亞伯影 Teresa 媽媽,佢癲佬想用黎屈 Teresa 用清潔工人免費接送喎…佢仲以為可以喺法團會議2009-1-10直播出黎…誰知那次直播儀器壞了,癲佬唔洗出醜(佢個地盆亞伯影咗唔知邊個亞婆、以為 Teresa 媽媽),笑死人。癲佬用人似佢自己:以為好醒,其实係豬頭炳!所以生意失敗,畀人一年强制清盤三次!
admin 发表于 2011-10-2 22:54
加埋每日有新登記, 和"齋"上嚟show quali.

有些主題揀在

擺明有心攪破壞.
又睇到癲佬潘在維基中文版上對毛小姐放了很多黑材料,講到自己如何如何被毛小姐迫害,其實黑材全變成笑材又一低b之舉
低B.......
正白痴, 點觧唔貼上黎
癲佬猪噏政綱:"加開第三通道拉近與南昌站的距離"?
邊個出錢?小業主?到時要以億元計、港灣即刻冧價,邊個敢去游水?人人搬走。
所以話選佢同劉百祺都死,劉一定唔會幫我地縲翻平台,反而會討好舊區選民,帶人上黎用我地“平台公共空間”;
咁你哋知道點解我哋一定要投 王嘉盈啦?冇其他選擇,王嘉盈一定要贏!