大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

搜索
樓主: Thomas_Chan

生活金句

教授, 借用你個場玩下, 唔好介意.

再黎!

兩個根本唔夠腳, 生夠四個打麻雀
Disc_Jockey 发表于 2011-2-27 14:55
教授, 借用你個場玩下, 唔好介意.

再黎!

兩個根本唔夠腳,生夠四個打麻雀。
打到你借大耳窿,窮到一世褲穿窿。

**以上對白純屬攪笑,如有類同,實屬不幸!  本人深感抱歉!

There is no key to happiness, only a ladder.
"A man is happy so long as he chooses to be happy and nothing can stop him." -Alexander Solzenitsyn
"Love means never having to say you're sorry"
兩個根本唔夠腳,生夠四個打麻雀。
終於中到大彩池,  遊玩歐美不會遲.

老豆養仔仔養仔, 生番一pair咪蝕底;
天生庸材亦有用,捱你唔死一世窮。
兩個根本唔夠腳,生夠四個打麻雀;
終於中到大彩池,  遊玩歐美不會遲;
一覺醒來十點鐘,原來是個白日夢!
Life isn't about how to survive the storm,
But how to dance in the rain.
老豆養仔仔養仔, 生番一pair咪蝕底;
天生庸材亦有用,捱你唔死一世窮。
兩個根本唔夠腳,生夠四個打麻雀;
終於中到大彩池,  遊玩歐美不會遲;
一覺醒來十點鐘,原來是個白日夢.
拿拿起身趕返工, 出門唔駛五分鐘.
美丽的外表顺眼,美丽的心灵顺心。