大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

搜索
查看: 63662|回復: 141

潘焯鴻 Jason Poon 係自己網站的化身

歡迎街坊加入你所知的化身名字。
Good Coffee ; 但可能都係葉浩賢的化身
tvb
imac

tvb
imac
iphone
seanjean
bombmehk
bombmewife
我以前上癲佬網,可以數到有十個以上。個人認為 Good coffee 是癲佬潘,但由于種種原因,很多時候大概癲佬潘忘了吃药,他曾經暴露身份N次,他們于是將全部化身來個大兜亂,是否他与葉浩賢 Bungee同時一齊“享用”同一化身?不得而知,因已沒有跟進;他們的所作所為实在太令我反感。
seanjean 一一>以前成曰聽到街坊講,那時候,還未知癲佬是會作出2008到現在2011-9如此下等地踎行為。
bombmehk + bombmewife一一>很早巳有街坊指出這是癲佬 化身,街坊提出早在法團成立前两月,癲佬用這两個化身做左好多小動作…
如果再繼續追查…你哋咪幫癲佬網提高“點擊人流”?
tvb
imac
iphone
seanjean
bombmehk
bombmewife
射手
newnew  - under investigation
ceiling  
你睇到他寫乜而起疑呢?可否同時 Cut and paste 過來給他抹黑的街坊有心理準備?thanks.
同意ceiling肯定是他。坦白講,最火滾是見過牠盜用我的acc,天殺的癲佬!
回复 Singasing 的帖子

有 D A/C 開出黎淨係答 D 針對 王嘉盈 / claudia / 法團有關於人等 既 topic , 唔會講其他事項,好明顯咪係化身!手法太低嘞!
仲有哩 D 好似下面既 A/C , 八年裡面,發 26 帖,突然走出黎要求公民黨王嘉盈應該退選喎!  

發帖: 26 (0)

線上: 16(時)
誕生: 2003-12-29
登入: 2011-9-29
以前見過牠網有20多板係似嚟搞呢邊的化身網名,明顯同是癲佬自作。。。。如牠沒有盜我的後備Acc,我不會來這裡!