大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

搜索
樓主: Shit_Coffee

潘焯鴻 Jason Poon 係自己網站的化身

今曰班化身又蒲頭!一係唔蒲頭,一係就一齊黎!
首先,good coffee :
Topic : 見到2號潘焯鴻的橫額 - 超攪笑,明明自己整上去,居然話 "見到" !好明顯,精神分烈!

今早跑步, 見到2號潘焯鴻的橫額  內容比在旁的"怕肥"生, 具體多了 - 吹牛再加侮辱他人,問題人格

嘩! 法團有20,000,000萬 "混賬"!? - 再黎抹黑,咪家陣得二干萭,唔係四千萬!

跟住侮辱他人!!! so cheap !!!
(某某設計對白)
無懼抺黑! 法團對2千萬, 無say!

我係飯民本區唯一候選人, 即或我是垃圾, 你地都要投我一票!

約一個鐘後,LSR :

我今早見到一張好震撼,潘焯鴻先生話若果當選,會捐出一半薪酬作福利事業。我諗冇任何候選人敢作出此承諾!

我認為 , 潘生既然咁愛社區,點解要當選才捐出一半薪酬作福利事業 !唔洗當選都應該捐一半啦!
toplux 僅跟其後,扮唔知!banner 問位置係邊。
公民党腹背受敵,昨晚竟有假橫額“自誇”成功助菲傭申請居港,政治招數如此邋遢,嗚呼哀哉!
LSR 馬上回覆 :楓樹街公園對出,面向行人路果張。

真係約定都無咁啱 !!時間啱啱好
射手於四點再講吓 :
見到了,不過暗了點!但內容好好、都係應承要做嘅!支持!

好似驚死無人和咁!不過,講黎講去都係得 D 化身講,再無其它!狗鴻真浪費自己 D 資源!

奇怪,為乜唔見哂44,食c米,kB…咁老死,唔幫手貼車頭相,橫額…都應該在癲佬網撑下佢吖!
你話老死啫,其实各懷鬼胎,係咪真正老死,佢哋心裏有數!
係喎,點解癲佬個契家婆食屎米潛左水???