大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

搜索
樓主: TKT

李少光暫不評論警方非法禁錮學生 (星島港聞)

唉,而加又加多個低B佬“曾得醒”,斑馬搞對抗,左面大学生抗議,右面小市民擁護曾公安亞頭,咁搞法,香港真係死得
癲佬指着TERESA媽媽大罵,自己也拍了下來而不能公諸於世,生屈TERESA先講粗口…這低B香港保安大頭,一如所料,同用癲佬招,生屈學生出粗口鬧警察,屎到無眼睇
從電視看這曾保安亞頭,大炮連篇,很假,身体語言巳自己出賣了他是大炮精。又屈有視電視記者,被出席者喝倒采,如此行為,怎能服眾?以前話那穿六四T丽港城住客係通輯犯,為何他能旁聽及接受記者訪問?為什麼不立刻收他監?
差佬是但話係通輯犯
就可鎖起你, 囚禁變有理.
理應挑戰這說法,
否則第日我和你會受同樣歪曲藉口.
講到此處, 諗起港灣也有同樣人辨,
屈人, 歪曲, 人身攻擊, 無所不用. 顛佬鴻是也
唔係就唔洗驚啦,所以果個64T住客咪周圍接受訪問囉。相反,那癲佬只會呢喺佢個癲佬網,加埋而家個癡佬Blog自吹自擂…替佢老豆老母醜,生個咁嘅人渣
毫無誠信差老頭,提早退休啦
癲佬大話,不聽也罷!猜佬超級無恥。
最好睇癲狗掟64T,飛中光頭大炮精,亞凃榨蒂睇唔到…光頭佬,下攤仲杰
最搞笑係,佢竟然話個便衣唔知果個係鏡頭,所以用手擋住。

呢個警察要炒,咁低能?點考入警隊架?
有趣:有線而家揾埋二五仔劉江華上“時事全方位”…重播當日片段,光頭佬似乎要等下台去環遊世界好了!