大角嘴 - 港 灣 豪 庭 Metro Harbor View

搜索
查看: 9021|回復: 23

醉走佬 , 王狗

死'咗去边? 無浦好耐 , 係咪老細哩期無銀 , 所以唔幫拖. '! 咁無雷
黃狗依加只顧在中?街為同類沖涼美容,唔得閒招呼老細喎
乜黄狗唔係開電腦公司咩?有街坊話佢叻到幫人整電腦同開設網頁喎!
唔信,去中匯街自己look下 ,可以帶埋隻狗去幫襯添。
睇到下邊你就信! 利益輸送. 假扮唔識賣廣告.
再俾條link你睇
http://es-la.facebook.com/pages/Paws-Claws-%E5%AF%B5%E7%89%A9%E9%A7%85/157842567589209?v=app_48008362724  and  www.pawsandclaws.hk  中匯街8号,  不過pawsandclaws 話 「Site is currently under construction」.

港灣豪庭- 小狗美容服務一問- 生活在港灣- 港灣論壇- Metro ...
我狗去過中匯街paw沖涼.. 都不錯.. 其實你間間去睇下岩唔岩自己心水會好d. gl12112 發表於2011-1-13 18:42. 其實我全部都有去睇過, 但我係新手養狗, ...
wxx.mhv.hk/discuz/......?
黄狗開狗舖,夠噱頭丶不過唔知佢又呃邊個c9街坊打本畀佢呢?遲下分分鐘自已穿櫃統,然後又学癲佬咁、話Partner走路,然後又彭美拉,溜之大吉。
卿卿:點解連你都違規,幫癲佬網賣广告?快快Delete 條 Link
咁燥dino,同黄狗一齊食左熱飯呀?我冇養狗喎,你作估多,小心想壞腦。
我養隻係大貓,不過一定唔會幫襯你個狗朋友,佢未夠班服待我隻高竇貓!
點算賣广告. 顯示佢網名等人知做乜.
link己經改到不能直至按去. 唔係你又點睇出佢地嘅地下關係呢!
算你醒
吓 , 王9開 9 鋪 ? 9 咬 9 骨 ?