陳卿 發表於 2012-5-7 23:15:21

神枱貓屎, 唔掃有失神靈.

WongThasin 發表於 2012-5-8 12:22:33

掃唔甩, 掃得甩, 仲有臭味 :P

dino246 發表於 2012-5-8 15:48:52

dino246 发表于 2012-4-23 16:02 static/image/common/back.gif
嘩,係雅虎搜尋"潘焯鴻"第十六項搜尋結果就黎到這處,雅虎確係勁!

今次仲勁,Google 搜尋第一頁第一位:lol
http://i848.photobucket.com/albums/ab49/i_phonebuster/34662823.jpg

standbyme 發表於 2012-5-8 16:36:11

真係好勁。

Singasing 發表於 2012-5-8 17:03:48

{:4_83:}{:4_83:}{:4_83:}癲佬潘真係臭過屎坑!第日两個女大咗點見人?要改名?話之佢啦,不過,以前好似見佢個白焯嘅焯係cheuk,但樓下 SCMP的那兒係chuk?睇黎…佢唔着草就要改名{:4_83:}

dino246 發表於 2012-5-8 17:10:51

點擊率長點長有,一浪高過一浪,潘焯鴻遺臭萬年,大家要練住鼻哥忍一忍啦:dizzy:

WongThasin 發表於 2012-5-8 17:50:02

1992理工,1994南岸,2011區選,仲寫明油尖旺區議會,大咀北?正契弟,原來真係心謀遠慮、坐定粒六入西分區,呃啲無知婦孺話自己係區議員 :o

Singasing 發表於 2012-5-8 18:19:14

打狗睇主人,區選果陣“恰”pkLAU,趕人出街邊,映人相,報警話Pk支幡過高…自己友踩自己友?癲佬,民建联話你養唔熟,放風薦你入西分區?發你大夢,今回跣到你正趴街{:4_91:}

海龙 發表於 2012-5-8 21:20:18

WongThasin 发表于 2012-5-8 17:50 static/image/common/back.gif
1992理工,1994南岸,2011區選,仲寫明油尖旺區議會,大咀北?正契弟,原來真係心謀遠慮、坐定粒六入西分區 ...
仲有2008欺壓地盤工人, 騙血汗薪水,
2009卓辰被人入禀清盤,向及時雨加按兩平台單位
2010嘉辰被人入禀清盤,轉向銀鼎按樓
2011Avatar被人入禀清盤.

Singasing 發表於 2012-5-8 23:17:13

先前入伙果陣、佢已經向恒基的附屬財務(200K?)做咗二按。首按係借永隆(我係咪好好記性:P )之後再按就係綑綁式向及時雨三按两個五樓單位連两車位,只按得百一萬,但牠自已放售却是千一萬,佢欠債欠到發燒,十倍?真係炒樓想謀取暴利{:4_83:} 唔怪得佢以為入到法團、第日等佢自己啲公司圍到標再抽佣25%,認其和味{:4_83:}可惜揸鉄筆都撬唔走個C9仔,渣 ;P
頁: 1 2 3 4 [5] 6 7 8
查看完整版本: 潘焯鴻真的為港灣豪庭平台維權嗎?