Teresa 發表於 2011-6-7 23:48:48

今晚癲佬盡顯低B本色

癲佬今晚幾搞笑:第一個問題問主席我地幾錢尺管理費。不如問他自己要唔要揾人同佢計吓佢一二三四按要畀幾多息仲好啦。
整晚联同Bungee 要関生答問題,又話灝景灣十座,平均每户交$1609管理費而沙田第一城有52座,每户交$761管理費,港灣管理費就要每户$1813~ Bungee 還即場派紙,危言聳聽。
散場時佢話我:“你嫁得出先算”,我說:“你老婆嫁畀你就前世”。佢即刻雞咁脚:我話,我就嚟帶個一百歲嘅黎做你畀人强黎清盤三次嘅世界啦”當然佢扮懵雞咁脚,有住户對我說:"禍不及妻兒" 。哈,我咪講畀佢聽果個人渣D衰嘢,點樣映我母親及借機用手機拍她頭,用手指篤她太陽穴…佢話:咁都得?好在有街坊在場證实。
好戲在後頭:原來…那人問我: "你知唔知我舊時住喺邊?德福,佢D衰野我知晒,我信你"。哈,哈哈,哈哈哈…一切盡在不言中。
明天要早起,下回分解。

Teresa 發表於 2011-6-7 23:50:10

重有,講多句,那街坊問:這紙是誰做的?言下之意…

Teresa 發表於 2011-6-8 00:37:56

癲佬想搞煽動:話公地賬十幾個巴仙唔啱…笑爆肺{:4_83:}無料即無料,難怪牠自稱是 Authorized signature....:lol
成班馬騮做戲,最可憐那“笨朱”竟然猛叫口号話毛孟靜會幫我地…醜態畢露,諸君仔女如在學校受他教育…;P

TKT 發表於 2011-6-8 07:08:42

成晚一斑麻甩哈女人。原來做教育的“笨朱”可以咁離譜,一路咬住関生,成斑流泯無理霸道,這問題要她答,那問題要他答,但癲佬一人就可以包攬問題要她、他、管業答,只可惜知癲佬在德福時之臭史那業户對他太包涵了

Singasing 發表於 2011-6-8 08:17:50

相信在適當時候,有人會用良心行事

Singasing 發表於 2011-6-8 17:04:08

Admin 小心,我沒留意, 剛才有"老" 網友 Call 我話昨晚賈企件又黎,然後又多咗两個新訪客...ssbhtg092+ssokjc994, 佢話係癲佬又黎做 D鬼鼠嘢,想搞瓜呢處...呢個軟飯拖鞋王, 超衰格,見到佢作嘔.昨晚所見, 原來那"笨朱"一樣咁癲, 原來物以類聚係真嘅

Fendi 發表於 2011-6-8 17:25:46

咁睇黎,好快新網友果攔會比癲佬霸晒.
咁掛住2個女 ssセ + ss 物....叫Teresa 下次見佢提下佢小心教下2個女仲好啦,
唔好畀2個女嫁個好似佢亞媽嫁果個地踎,仲要倒貼:lol:lol

陳卿 發表於 2011-6-8 21:16:25

什么德福?他有衰前科?
還記得2009年他向及時雨財務公司加按.
覺得奇怪為乜每年轉不同財務公司按.
我樓按是同一銀行, 續按亦是. 簡單而快.

TKT 發表於 2011-6-8 21:35:41

唔加按點得,佢又要死充,又要申請NG0…想做主席?人地三曰就申請咗,佢就三個月都話在進行中…想揾三個註冊都冇人敢同佢…昨晚一齊哈女人就敢。建材起,又唔敢投標,驚又衰後尾畀人告,又第四次畀人强制清盤好好玩咩。

海龙 發表於 2011-6-8 23:22:02

2009年, 佢急要錢,
名臭衰底, 財務公司才肯受佢.所以急揾及時雨.
兩間樓才按到百壹萬, 唔夠都要頂住先, 認真「及時雨」.
2010年, 食軟鈑, 錢債未清, 唯有揾第二間攞好d按銀和利息.
大陸公司「銀物」財務公司受佢. 俾住「及時雨」利息頂硬上.
2011年, 樓價升咗好多,銀行先始啋佢, 所以揾銀行幫忙.
佢名臭, 所以要轉公司名, 租番宜利大厦再揾快錢, 不惜再被清盤.
無他的, 臭虫始終是臭虫, 天性是呃滾和無良. 點会同你講商譽好.
聽聞他想法團主席重選, 屋苑落入這種惡騙棍就慘不忍睹.
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 今晚癲佬盡顯低B本色