丁一一 發表於 2012-4-29 20:24:37

唔怪得佢哋成曰話癲佬英文屎,中文渣,原來佢將所有對頭都“加入”公民党{:4_83:}
以前“媽”主席個仔“冇向佢請安” :lol
今日屈人家老公;可能明天又屈人家女兒 ;P

Singasing 發表於 2012-4-29 23:19:32

點解癲佬入唔到西分區?民建联怕佢煩,畀佢擦到鞋,但始終都保佢唔到,癲佬畀人大脚兜?當然佢衰在慣性乜人都屈,屈個批佢嘅老細?超抵死啦!
原來油尖旺區民政署開始擬定名單後,會立刻交民政事務總署審批,當中要身家清白,冇刑事案底,包括那些警司警誡 ,如有任何觸犯,一定不獲委任。
各位街坊,心照啦 :P

TKT 發表於 2012-4-29 23:42:48

你估癲佬唔知自己衰乜咩?
區選果陣天天報警、話人家D幡太高,唔啱 Size , 其实佢張張橫額都拖地、一定比其他参賽者長,大、幾寸。癲佬最抵死係差佬黎咗之後,佢仲映余若嶶,大罵她不應企在大角咀道!那朝早上劉伯祺好興,話癲佬又報警,又話我啲 Banner太長 …天開眼,攪屎棍,日日見報,自己食其.……癲佬屎果!

丁一一 發表於 2012-4-30 00:01:43

癲佬好快瘋狂出貼、大罵你哋班“公民党”{:4_83:}
癲佬冇工開,又會全天候招呼、服侍“毛姑姑”啦 :P

Fendi 發表於 2012-4-30 00:09:46

癲佬潘會係好多街坊畢生難忘的麻甩{:4_83:}{:4_83:}{:4_83:}

Teresa 發表於 2012-4-30 00:27:24

不後悔搬入港灣,市懀D,起碼賬面樓價賺两佰萬,但後悔入法團!人心險惡,相信如留在我的小圈子一定不會見到。損人而不利己、貪得無厭、不知恥的男与女,眼界大開,的確畢生難忘 。

WongThasin 發表於 2012-4-30 10:18:36

從法團例會可見,港灣已被列入問題屋苑了。

丁一一 發表於 2012-4-30 10:30:24

問題屋苑:港灣
問題人名:潘癲狗
:victory:好事,潘癲狗玩大龍鳳成功上位,民政處正式登記佢係問題人物,從此打落十八層地獄,永不翻身 {:4_83:}{:4_83:}

Singasing 發表於 2012-4-30 10:51:48

地踎始終係地踎,哼,唔會因為佢改穿恤衫,用電腦映張靚相,執正棚狗牙就可以改觀我哋對佢嘅睇法!

TKT 發表於 2012-4-30 17:05:58

癲佬怎樣也想不到結果會係咁,3-24佢大攪,搗亂居民大會,以為係做西分區區議員之嫁妝,誰知人家一一紀錄在案,地踎永難翻身 {:4_83:}
頁: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11
查看完整版本: 潘焯鴻的1421天