standbyme 發表於 2012-4-16 14:25:10

咁仲有面既?

TKT 發表於 2012-4-16 15:40:08

不如將佢個腦拎去燉川弓“白紙”(白芷)啦 {:4_83:}

dino246 發表於 2012-4-18 21:17:36

On9shan 準備上庭啦

http://i848.photobucket.com/albums/ab49/i_phonebuster/0cb53bf9.jpg

http://i848.photobucket.com/albums/ab49/i_phonebuster/b0a82e51.jpg

丁一一 發表於 2012-4-18 22:36:20

好嘢, on9shan 或者E+驚到瀨尿 {:4_83:}一於告佢,冇腦白痴 on9shan 分分鐘冇錢請大狀,要賣樓,上庭口疾疾,畀官媽到暈,最好要判埋佢在中英文報紙道歉及郵寄三千份入屋苑住户郵箱 {:4_83:}

WongThasin 發表於 2012-4-18 22:48:44

癲佬都幾杰,今次on9shan 輸咗後,知醜自然要搬走,以後癲佬仲可以揾乜水做替身呢?

矮灰熊 發表於 2012-4-19 12:05:50

癲佬早些時已入禀過Lands Tribunal, 唔明今次為可癲佬唔繼續佢自己名.
要用Onwai嘅名, 如今見到法團嘅回覆反斥其不實的陳述及加上法律責任.
先始明白癲佬知衰, 擺Onwai上枱. 買佢網廣告, 利益佢占, 責任就Onwai頂.
真無改錯名, 真on9fan.

贊成法團確確實實要向亂upD人負法律責任, 亦好讓屋苑中人經過法庭明白顯示屋苑事務.
免却日後演變越差越離譜的誣賴行動, 損害屋苑資源和應有的平和生活.

支持法團尋求法庭公理.

WongThasin 發表於 2012-4-19 19:57:25

矮灰熊 发表于 2012-4-19 12:05 static/image/common/back.gif
癲佬早些時已入禀過Lands Tribunal, 唔明今次為可癲佬唔繼續佢自己名.
要用Onwai嘅名, 如今見到法團嘅回覆 ...

可能你地同民建联唔熟,我唔介意喺哩度寫出黎,癲佬天天作假,就好似以上寫咁樣,故意將以前D數字变現在,製造恐慌。尤其有幾百“新人”一起開會,佢一定能成功製造混亂。佢今次點解要用on9shan?据可靠消息來源,癲佬缸瓦船打老虎一一一》佢想踢走劉伯其入西分區…佢喺癲佬網已經放風多次:民建联入主港灣!港灣業户現在應集中支持法團,等癲佬冇位入。

Singasing 發表於 2012-4-19 20:24:12

哦,因為全部份事件係抹黑,揑造,癲佬明知會輸,用 on9shan出名告法團(on9shan 認真 on9)浪費港灣法團資源、同時佢借機入西分區!癲佬真博得過,難得港灣有咁多白痴佬任佢駛。好似話佢已經搞事搞非踢走咗港灣主席,真唔真呢?
頁: 1 [2]
查看完整版本: 0n9shan 告法團