TKT 發表於 2012-3-25 16:46:50

2012-3-24 癲佬又搗大龍凰

癲佬昨晚帶同一群爛人,搗亂會議;還自備 Ampliflier同mic, 大開眼界,攪笑是两個大陸婆,用晒粗口圍攻Teresa,小朋友及亞婆,還大大声說你地啲錢畀人呃晒 :lol

Singasing 發表於 2012-3-25 16:55:18

仲有果個自稱教書姓馮嘅呢,竟敢話自己簽咗授權畀人但唔知開會係會講乜,大炮夾白痴 {:4_83:}{:4_83:}

丁一一 發表於 2012-3-25 17:05:04

我見葉浩腎在會場內派傳單,目露兇光,似個狂人,更拖出手提喼形ampliflier,遞mic 給癲佬潘,埸面混亂,似六國大封相,又似文化大革命紅衛兵在大批鬥 :lol 癲佬潘發施号令,唔準毛孟靜講嘢 {:4_83:}

WongThasin 發表於 2012-3-25 18:09:02

咦,點解我試咗成個鐘都上唔到,係咪又被“黑”?昨晚首次聽到癲佬的紅衛兵話授權書只授權開會,不授權投票,笑爆肺。律師即場更正。你們說得對,似文化大革命,冇文化的革有文化的命 :P 唔通以前癲佬所得的授權書從沒代投過票 {:4_83:}

Singasing 發表於 2012-3-25 18:22:02

如真的被“黑”, admin 應考慮報警,原來昨天 Hacked 鍾 Sir 網的已經被拉了。

dan.gel 發表於 2012-3-26 12:48:36

係喎!

dino246 發表於 2012-3-30 12:11:32

癲佬潘搞到流會,鐵証如山,這次流會最少令每位業戶損失十元以上 (不計延誤合約的損失),俾佢咁搞落去仲得掂!!!:Q

山米 發表於 2012-3-30 13:06:45

有個亞婆對我說當日開會, 有個大陸婆同她說.
她剛搬來才四個月, 數法團今年同舊年的不是等等.

亞婆話:「咪當我老懵懵, 無知.剛搬來才四個月,
執嘢都未執完, 咁快知埋法團去年咁多嘢。 信佢先至奇。
一係亂作抹黑, 二係有人被稿佢照講」。

哈哈! 亞婆仲好心水清. 枉癲佬作埋咁多古仔, 亞婆都呃唔到{:4_83:}

dino246 發表於 2012-3-30 14:13:42

癲佬潘身邊的爪牙有幾多舊人呀,除左垃圾男(條友之前公然話佢個friend有興趣接港灣清潔合約,又係324大會上胡說港灣的合約最少貴過外面50%),癲乸許黑心及食K葉 外,個個都閃曬啦(唔知係狗咬狗骨定係佢地仲有d良知)。癲佬潘需要不斷出口術及出利益昆d新丁落疊。

TKT 發表於 2012-3-30 15:20:41

癲佬潘誠信早已是負資產,仲信佢果的肯定係亞媽生佢地生少個腦 {:4_83:} 2012-3-24佢地最清楚說明了一點:就是喉住儲備三千萬。癲佬個底咁花,想推倒法團重組?想囉錢走路才真 :P
頁: [1] 2
查看完整版本: 2012-3-24 癲佬又搗大龍凰