Shit_Coffee 發表於 2012-3-21 01:24:40

漏咗關生!死蠢狗鴻!

----------源自狗網網名 "射狗" --------------

啱啱有堆人有鐘唔噤拍我家門! 防盜內見到有服務員, 有個唔知乜水攞著張彩色格仔紙, 上面有樓層數目同單位.開門後二話不說話如果星期六出街唔得閒, 就填定授權票! 仲話填完仲可以照落去開會! 我問佢填邊個, 服務員即刻話趙寶琴係秘書可以填佢, 我話我唔識佢, 跟著就叫我填王嘉盈, 話佢選過區議員人人都填佢!跟著我反問潘生都選過, 填佢得唔得? 佢地話得, 我咪照填, 但唔記得潘生個名點寫, 然後問果個無著制服記醜女人, 佢竟然串我連潘生個名都唔知就咪填啦! 仲拉隊走人!有無搞錯!

點解唔老作埋關生?你唔該告佢地三個 ?

超低能 ! 勁攪笑!
狗鴻唔死真你無用!老作都作得好少少啦,唔該!

WongThasin 發表於 2012-3-21 01:58:31

射狗同 askstock都係癲佬化身。今晚夜歸,見有兩名軍裝警員指有人報警,打聽之下,原來癲佬冒主席名報警,今次親見原來癲佬下九流的滋擾街坊行為,好鄙視佢。

Singasing 發表於 2012-3-21 08:29:56

屈得就屈,正係下九流、又臭又爛嘅地踎潘!

矮灰熊 發表於 2012-3-21 10:50:41

昨晚七點多見主席係平台為即將業主大會宣傳,
有人故意報警騷擾主席家人, 令其家人受驚嚇, 繼而可騷擾主席.
手法陰險, 非君子所為. 聽聞潘鼠競選期間, 亦屢次故意報警.
玩弄警方人力物力.

矮灰熊 發表於 2012-3-21 11:19:02

既然知道潘鼠竊都選過, 昨年以前的嘢.
點會唔知潘鼠竊大名. 此為一漏點.
服務員素來都噤門鐘, 這是他們的規例和習慣,此為二漏點
講到有鐘唔噤拍門, 無非先醜化事情.
服務員等人素來怕事, 點敢無故拉隊走人. 唔怕俾你 port. 此為三漏點.

如不這麼作, 又怎可盡抹黑之功能呢!

TKT 發表於 2012-3-21 14:48:10

下九流嘅地踎所為, 唔會改

standbyme 發表於 2012-3-21 15:45:37

好心佢啦!

patrick 發表於 2012-3-21 16:36:43

昨晚有某人用我個地址報警話被人洗樓騷擾,結果有警察上門,此人浪費警力,遲早入冊。

dino246 發表於 2012-3-21 17:23:20

Shit_Coffee 发表于 2012-3-21 01:24 static/image/common/back.gif
----------源自狗網網名 "射狗" --------------

啱啱有堆人有鐘唔噤拍我家門! 防盜內見到有服務員,...

作故仔都作到漏洞多多,正一食C低B:
1. 如果真有其事又有人證,潘狗紅仲唔去土審告狀。
2. 射狗擺明係狗紅的粉絲,點會唔知狗紅個狗名!

丁一一 發表於 2012-3-21 20:02:38

癲佬技窮,只懂報警,浪費公帑。佢博你哋洗樓,喺樓層之間收唔到電話。提議以後委員、管業洗樓前先將手電(尤其是在法團/在癲佬網公開過的手電号碼)飛去有人代接地方,那麼癲佬奸計便不得逞 {:4_83:}
頁: [1] 2
查看完整版本: 漏咗關生!死蠢狗鴻!